• Princis jubileju svin Kalifornijā. Britu karaļnams Hariju dzimšanas dienā neaizmirst

    Britu karaļnams
    Estere Jansone
    15. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: The Royal Family
    Šodien Lielbritānijas karaļa Čārlza jaunākais dēls Harijs svin apaļu jubileju. Vai karaļnams aizmirsa cemmi un apsveica skandalozo princi 40 gadu dzimšanas dienā?

    Britu karaliskajā ģimenē vēl aizvien valda sakaitēta gaisotne – kopš Harijs teatrāli pameta savus karaliskos pienākumus, ar mīļoto sievieti Meganu pārcēlās uz ASV un sarakstīja savu skandalozo grāmatu Liekais, pret princi-pastarīti karalis Čārlzs un princis Viljams izturas rezervēti. Tuvojoties Harija 40 gadu jubilejai, visa pasaule ar nepacietību gaidīja, vai un kā britu karaļnams sveiks Saseksas hercogu dzimšanas dienā.

    15. septembra dienas pirmajā pusē britu augstmaņu oficiālo sociālo tīklu profilos publiskoja jauku Harija bildi un lakonisku sveicienu. «Vēlam Saseksas hercogam ļoti laimīgu 40 gadu dzimšanas dienu!» teikts oficiālajā paziņojumā. Ar šo publikāciju bez liekiem komentāriem padalījušies arī Keitas Midltones un prinča Viljama kopīgais profils.

     

     

    «Es biju ļoti satraucies par 30. gadskārtu, taču esmu sajūsmā par 40!» ziņu medijam BBC neilgi pirms dzimšanas dienas sacījis pats Saseksas hercogs. «Neatkarīgi no vecuma, manā misijā aizvien ir mērķis darīt pasaulei labu.»

    Princis Harijs medijam atklājis, ka savu jubileju plāno svinēt šaurā lokā – tikai ar ģimeni, sievu Meganu Mārklu un abu bērniem, piecgadīgo Ārčiju un trīsgadīgo Lilibetu, bet svinības rīkos savā Kalifornijas villā. Savukārt pēc jubilejas viņš grasās ar tuvākajiem draugiem doties īsā ceļojumā.  

    Pēdējie desmit gadi Harija dzīvē bijuši īpaši raibi. 2014. gadā, kad princim apritēja 30 gadi, viņš nupat bija atgriezies mājās no dienesta Afganistānā. Vēlāk sekoja dažādi skandāli un trakas ballītes, liktenīgā satikšanās ar Meganu, kāzas, strīdi ar ģimeni, vecmāmiņas, karalienes Elizabetes II aiziešana. Kā svarīgāko pēdējās desmitgades notikumu Harijs izceļ kļūšanu par tēvu – šis notikums esot mainījis viņa personību līdz nepazīšanai.

    «Tēva loma šiem diviem  neticami jaukajiem un jautrajiem bērniem ir sniegusi man svaigu perspektīvu uz dzīvi, kā arī likusi man nopietnāk pievērsties darba lietām,» sacīja Saseksas hercogs. «Kļūšana par tēti ir viens no manas dzīves lielākajiem priekiem, un tas mani ir padarījis daudz motivētāku un apņēmīgāku šai pasaulei darīt labu.»  

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē