• Princis Harijs vēlas atgriezties dzimtenē. Ko par to saka Megana?

    Britu karaļnams
    Estere Jansone
    20. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Bruce Detorres, flickr.com/brucedetorres
    Princis Harijs sev pietuvinātiem avotiem pavēstījis, ka esot ļoti sailgojies pēc mājām un nu sācis lūkot potenciālās dzīvesvietas Lielbritānijā.

    Princis Harijs un viņa mīļotā sieva Megana pameta Lielbritāniju 2020. gadā, lai pārceltos uz saulaino Kaliforniju. Tomēr pēdējā gadā, kad karalisko ģimeni piemeklējušas dažādas likstas – karaļa Čārlza vēža diagnoze, Velsas princeses Keitas Midltones mīklainā pazušana un veselības problēmas, Harijs vairākas reizes saviem tuviniekiem darījis zināmu, ka vēlētos atgriezties mājās.

    Raidierakstā To Di For Daily raidījuma vadītāja un karalisko attiecību eksperte Kinsija Šofīlda atklāja, ka Saseksas hercogs laiku pa laikam meklē mājokli Lielbritānijā. «Esmu dzirdējusi, ka Harijs ir gan apmierināts ar savu pašreizējo dzīvesveidu, gan arī sailgojies pēc mājām,» stāsta Šofīlda.

    Arī karaļa Čārlza bijušais sulainis Grants Harolds ir apstiprinājis, ka princis pēdējā laikā pievērsies nekustamo īpašumu meklēšanai dzimtenē, ziņo New York Post. «Tas ir kaut kas, ko viņš jau kādu laiku vēlas un domā.

    Ļoti iespējams, ka tagad viņš ir pieņēmis lēmumu un sapratis, ko tieši vēlas,»

    komentē sulainis.

    Savukārt Harija sieva Megana Mārkla uz Lielbritāniju, visticamāk, atgriezties nealkst. «Megana, iespējams, pieļaus, ka vīrs iegādājas mājokli Apvienotajā Karalistē, bet šaubos, vai viņa pati šajā procesā piedalīsies un to apmeklēs,» atklāj raidījumu vadītāja Kinsija Šofīlda. «Viņa jūtas Lielbritānijas atraidīta un tas viņu ir sāpinājis,» turpina Šofīlda. «Es stipri šaubos, ka viņai ir vēlme šim vēlreiz iet cauri.

    Megana ir pilnībā koncentrējusies uz Holivudas elites iekarošanu ar saviem ievārījumiem un suņu kārumiem,»

    spriež karalisko attiecību vērotāja.

    Megana Mārkla šā gada pavasarī dibināja savu uzņēmumu American Riviera Orchard. Lai gan Meganas uzņēmuma produkcija vēljoprojām ir noslēpumā tīta, viņa ir atklājusi dažus pavedienus. Aprīlī Mārkla savām draudzenēm-influencerēm izsūtīja mazas zemeņu ievārījumu burciņas, tādējādi atklājot, ka viņas uzņēmuma virziens ir mājas preces un ievārījumi. Arī tenku portāls TMZ noskaidroja, ka Megana grasās tirgot pavārgrāmatas, galda piederumus, kafijas un tējas servīzes, želejas, ievārījumus, gardumus dzīvniekiem, galdautus, traukus, smēriņus un tamlīdzīgas lietas.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē