• Princis Harijs gatavojas savai 40 gadu jubilejai. Viņš zina, ka saņems ļoti vērtīgu dāvanu

    Karaliskā ģimene
    Estere Jansone
    26. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Bruce Detorres, flickr.com/brucedetorres
    Šā gada 15. septembrī Saseksas hercogs princi Harijs svinēs apaļu jubileju – viņam apritēs 40 gadi. Šis princim ir ļoti īpašs vecums, jo līdz ar šī gadaskaitļa sākumu, viņam tiks dota piekļuve kādai ļoti dāsnai dāvanai no viņa vecvecmāmiņas.

    Jau pavisam drīz princis Harijs ar vērienu varēs atzīmēt savu 40 gadu dzimšanas dienu, kurā viņam pienāksies ļoti vērtīga dāvana. Atšķirībā no prinča Viljama, kurš šajā īpašajā jubilejā dāvanā dabūja ceremoniālu zvanu koncertu Vestminsteras abatijā, Harijs saņems  70 miljonus mārciņu no savas vecvecmāmiņas, karalienes Elizabetes II mātes.

    Vecvecmāmiņa Harija bērnībā nodibināja īpašu fondu, kurā noguldījusi dāsnu naudiņas summa, kuru mazmazdēls saņems dienā, kad viņam apritēs 40. Karaliene šādu fondu izveidojusi arī Viljamam, taču Harija dāvanas apmērs esot krietni iespaidīgāks. «Viljamam ir citi vērtīgi peļņas avoti, piemēram, Kornvolas hercogiste – īpašums, no kura ieņēmumiem troņmantinieks var finansēt savas sabiedriskās, labdarības un privātās aktivitātes,» medijiem skaidro karaļnamam pietuvināta persona. «Šī iemesla dēļ Harijs, visticamāk, saņems dāvanā par 14 miljoniem mārciņu vairāk.»

    Kopš Harijs un Megana atteicās no karaliskajiem tituliem un karalisko pienākumu pildīšanas, viņiem dzimšanas dienā obligāti jāpublisko fotogrāfijas sociālajos tīklos, kā arī nepienākas īpašā zvanu ceremonija. Tikai dažiem ģimenes locekļiem ir tas gods saņemt tādu dzimšanas dienas sveicienu: karalim Čārlzam, viņa sievai Kamillai, princim Viljamam un princesei Keitai.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē