• Prinča Harija sievastēvs skarbi izteicies par to, ko meitas ģimene nodarot mazbērniem

    Karaliskā ģimene
    6. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Bruce Detorres, flickr.com/brucedetorres
    Prinča Harija sievastēvs esot sāpināts un sašutis par meitas un znota attieksmi.

    Ne tikai princim Harijam ir sarežģītas attiecības ar savu karalisko ģimeni. Tādas ir arī viņa 42 gadus vecajai sievai Meganai Mārklai ar savu tēvu Tomasu Mārklu. Megana gadiem ilgi neuztur nekādu saikni ar Tomasu, un viņš nekad neesot saticis mazbērnus. Toties tēvs esot informēts par viņu dzīvi, un tā Tomasu skumdinot. 79 gadus vecais prinča sievstēvs nupat izdevumam Daily Mail paudis, ka piecgadīgais Ārčijs un trīsgadīgā Lilibete esot apdalīti, jo viņiem neesot ļauts komunicēt ar saviem karaliskajiem brālēniem un māsīcu.

    Tomass uzskata, ka viņa mazbērniem ir tiesības piedalīties Lielbritānijas oficiālājos pasākumos, piemēram – karaļa dzimšanas dienai veltītajā Trooping the Colour, kas nupat noritēja Londonā.  Arī viņiem bija jābūt uz pils balkona un jāmāj sajūsminātajiem britiem.  «Viņi jau ir tajā vecumā, kad sāk uzdod jautājumus. Un kā gan Ārčijs un Lilbeta jutīsies, kad apjautīs, cik daudz ko viņi ir palaiduši garām?» spriež Mārkls. Viņš uzskata, ka mazbērniem būs grūti saprast, kādēļ vecāki pārcirtuši viņu saikni ar tuviniekiem.  

    «Viņi gribēs zināt, kādēļ vecāki tik slikti izturas ne tikai pret mani, bet arī pret karalisko ģimeni un pašu karali,» atzīmē Harija sievastēvs.

    Tomass piebilst, ka tagad karalis Čārlzs III un viņš ir vienā laivā, jo abiem esot nopietnas problēmas ar veselību.  

    Tomass Mārkls arī iepriekš paudis šādu viedokli dažādos šovos, aicinājis meitu attapties un ļaut viņam tikties ar mazbērniem. Pat izteicies, ka varētu to panākt tiesas ceļā. Vistuvākās attiecības Harija un Meganas ģimenei ir ar Mārklas māti – Tomasa šķirto sievu Doriju Raglandu, kura skeptiski raugās uz bijušā vīra sirdi plosošajiem paziņojumiem. Viņa atgādina, ka Mārkls nekad nav tiecies satikt savu vecāko mazmeitu, tāpēc pēkšņā vēlme dibināt attiecības ar saviem karaliskajiem mazbērniem esot liekulīga. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē