• Precējušies jau 41 gadu. Atklāti par Sarmītes un Riharda Pīku nebeidzamo mīlasstāstu

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Sarmīte un Rihards Pīki ir precējušies 41 gadu. Turklāt Rihards precīzi atceras ne tikai gadu un mēnesi, kad abi iepazinās, bet pat datumu un laiku. Par to viņi vairāk pastāstīja Katrīnei Vasiļevskai pašmāju šovā «Slavenības. Bez filtra».

    Kādreizējais Latvijas ārlietu ministrs Rihards Pīks stāsta, ka ar sievu Sarmīti iepazinās 1983. gada 5. maijā pulksten 14:00, Rīgas Kinostudijas otrā stāva kāpņu laukumā. Sarmīte smejas, ka pulksteni gan viņa precīzi neatceroties, taču viss pārējais esot pareizi. Abi sākumā bija kolēģi – Rihards strādāja Rīgas Kinostudijā par režisoru, bet Sarmīte – par administratori.

    Rihards atklāj, ka, iepazīstoties ar Sarmīti, nav bijis tā kā jaunībā, kad ierauga smuku meiteni un uzreiz iemīlas. Tā neesot bijis. Jo sākumā tās esot bijušas darba attiecības un tikai pamazām viss noticis.

    Sarmīte, savukārt, stāsta: «Man bija ļoti liela interese iepazīties ar Rihardu, jo mēs krietnu laiku bijām nostrādājuši paralēli, bet nekad nebijām satikušies. Klīda baumas, ka viņa dēļ dāmas ir kāvušās ar pannām! Es domāju – mīļais Dieviņ… Kādam ir jābūt vīrietim, lai viņa dēļ kautos ar pannām?»

    Pirmos attiecību mēnešus Sarmīte atceras šādi: «Ļoti romantiski un skaisti tas bija. Es kādreiz bildes paskatos un pašai asaras saskrien acīs.»

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē