• «Pirms 3 gadiem es biju ļoti resns.» Havjers Fernandess atklāj, ka tika vaļā no 16 kg!

    Tievēšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ja grib, tad var!
    Foto: Facebook, no izdevniecības Žurnals Santa arhīva (Matīss Markovskis)
    Ja grib, tad var!
    Daudzus latviešu romantiskās mūzikas cienītājus savaldzinājis muzikālais, Latvijā dzīvojošais spānietis Havjers Fernandess – ar tikko jaušamu akcentu, izteiksmīgām skropstām un patīkamu balsi. Taču vēl pirms pāris gadiem viņš cīnījies ar pamatīgu lieko svaru.

    Kopā ar Inesi Ērmani spānietis Havjers Fernandes šogad uzvarēja dziesmu aptaujā Latvijas sirdsdziesma. Spāņu kultūras centra Sèneca izveidotājs patīk latviešu klausītājiem – lieliska balss, skaista latviešu valoda, pievilcīgs izskats. Taču Latvijā izskatīgais spāņu valodas pasniedzējs sastapies ar kādu nejauku problēmu: «Dzīvojot Latvijā, esmu kļuvis resnāks,» intervijā žurnālam Ieva saka viņš.

    «Kad runāju ar savu endokrinologu, viņš teica: tas tāpēc, ka tagad tu ēd krējumu, ko agrāk pat pagaršojis nebiji, tu ēd kartupeļus, tev trūkst saules un tu staigā mazāk nekā Madridē, un tas ir saprotami, jo Rīgā viss ir mazs. Bet dzīve šeit ir laba,» teic spānietis.

    Taču, kad svars arvien pieauga, samierināties ar to Havjers nebija gatavs. «Atceros, pirms trim gadiem es biju ļoti aptaukojies. Biju ļoti resns,» nočukst viņš. «Un nometu 16 kilogramus!» uzvaroši paziņo Fernandess.  «Bet pirms tam mans attaisnojums bija – man nav laika iet uz trenažieriem, man nav laika kaut ko īpaši gatavot ēst. Bet ir gan laiks! Nav nekā, ko nevaram. Vienkārši ir lietas, kuras negribam pietiekami stipri. Ja gribam, atradīsim laiku. Ja neatrodam, tātad – tā vienkārši nav mūsu prioritāte. Un to saku es, kas nemaz nav disciplīnas cilvēks,» saka spānietis.

    Interviju ar Havjeru lasi žurnālā Ieva un digitālajā žurnālā Santa+!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē