• Pietuvināts avots atklāj, kad sašūpojušās Bena Afleka un Dženiferas Lopesas attiecības

    Slavenību šķiršanās
    Estere Jansone
    22. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Viņi 20 gadus meklēja ceļu viens pie otra...
    Foto: Shutterstock
    Viņi 20 gadus meklēja ceļu viens pie otra...
    Abu daiļo Holivudas spīdekļu, Bena Afleka un Dženiferas Lopesas, attiecībām bija lemts būt īsām jau no sākta gala. Kāds slavenībām pietuvināts avots atklājis, ka abi mīlnieki piedzīvojuši dziļu vilšanos viens otrā jau romantiskajā ceļojumā uzreiz pēc kāzām.

    Aktieris Bens Afleks un Dženifera Lopesa gredzenus mija 2022. gada jūlijā un drīz pēc tam skaistuļu pāris devās romantiskā ceļojumā uz kādu Itālijas pilsētiņu Komo ezera piekrastē. Tomēr, tā vietā, lai baudītu atpūtu un viens otra klātbūtni, pārim gadījušies pirmie nopietnie konflikti. Pie vainas bijuši allaž klātesošie paparaci – Afleku tas aizkaitinājis, bet Lopesa šo uzmanību izbaudījusi.

    «Viņš bija ļoti nelaimīgs, jo paparaci viņiem visur sekoja. Savukārt viņa bija starptautiska superzvaigzne un ļāva sevi bildēt. Afleks gan izlikās šokēts ik reizi, kad redzēja ziņkārīgos fotogrāfus,» portālam PageSix stāsta kāds aktieru paziņa. «Viņi jau tad savā starpā maz sarunājās, kaut gan šim vajadzēja būt viņu laimīgākajam dzīves brīdim. Viņš pārliecināja Lopesu ar apņemšanos nedzert, taču šim solījumam bija īsas kājas.» Arī kāds cits avots medijam atklāja, ka Aflekam ātri vien nokrita rozā brilles – viņam nācās nemitīgi pārvarēt kāri pēc alkohola un tas nebūt nav bijis viegli.

    Aktieru paziņas klāsta, ka Afleks ar Lopesu sācis tikties laikā, kad tikko spējis noturēties uz skaidrības ceļa.

    Kinozvaigzne allaž bijis atklāts par savu alkoholismu – vēl 2018. gadā Afleks iestājās rehabilitācijas klīnikā, lai ārstētos no atkarības. Izgājis ārstēšanās kursu, Afleks atradies pacilātā, emocionāli nelīdzsvarotā stāvoklī, taču vienlaikus viņš staigājis kā uz plāna ledus, kurš kuru katru brīdi var lūzt un aktieri atkal ieraut alkohola jūgā. Šajā mirklī viņš sastapis Lopesu un abu starpā uzplaiksnīja vecās jūtas. Uz sakāpinātām emocijām Afleks pasteidzinājis bildinājumu un kāzas, taču drīz vien tās norimās un aktierim nācās sadzīvot ar skarbo realitāti. Lopesa attiecībās nav ņēmusi vērā Afleka vēlmi izvairīties no kamerām un izbaudīt mieru un klusumu, tāpēc pāra starpā iezagušies nebeidzami ķīviņi līdz visbeidzot Lopesa nolēmusi šo savienību pārtraukt.

    Medijs atklāj, ka Dženifera iesniedza prasību tiesā šķirt abu laulību tieši kāzu otrajā jubilejā. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē