• Pie tā būs jāpiestrādā. Lelde Ceriņa parāda šokējošu rīta raidījumu vadītāju realitāti

    Personības
    Estere Jansone
    23. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/Lelde Ceriņa
    TV3 laika ziņu meitene un influencere Lelde Ceriņa dalījusies ar pārsteidzošu ziņu – viņas intensīvā dienas grafika dēļ miegā sanāk pavadīt gaužām maz stundu. Viņa neslēpj – pie tā būs nopietni jāpiestrādā.

    TV3 laika ziņu vadītāja Lelde Ceriņa sociālajos tīklos padalījusies ar kādu realitāti var nākties sastapties agro rīta raidījumu vadītājiem. Viņa ar viedā gredzena palīdzību izmērījusi, ka viņas miegā pavadītais laiks ir krietni zem ieteicamā pieaugušiem cilvēkiem jeb nieka 4 stundas un 33 minūtes, bet uz auss daiļā laika ziņu meitene likusies aptuveni piecas stundas pirms mošanās.

    «Man ļoti būtu jāpiestrādā pie kvalitatīvāka miega, bet žēl ka netiek mērīts prieka līmenis, ar kādu dodos uz darbu,» atzīst Ceriņa.  

    Miegs cilvēka organismam ir tikpat svarīgs kā gaiss, ūdens un pārtika. Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Epilepsijas un miega medicīnas centra miega speciāliste-pediatre Marta Celmiņa žurnālam Ievas Veselība stāsta, ka pieaugušam cilvēkam ieteicamais miega ilgums ir 7 līdz 9 stundas. Ja cilvēki ilgstoši guļ mazāk par 5 stundām, tad laika gaitā var likt sašūpoties veselībai – ietekmēt mentālo veselību, paaugstināt sirds un asinsvadu slimību risku un iedragāt imunitāti. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē