• P.Diddy pasūdzējies par cietuma ēdienu. Repera apstākļi ieslodzījumā pārsteidz

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock (Kathy Hutchins)
    Cilvēktirdzniecībā vainotā repera P.Diddy advokāti jau trešo reizi mēģina panākt viņa atbrīvošanu. Arī šoreiz tiesa lēma, ka reperim jāpaliek ieslodzījumā. Kāda tad īsti ir repera ikdiena aiz restēm?

    Tiek lēsts, ka spriedums Šona Kombsa jeb mūziķa P.Diddy lietā tiks nolasīts ne agrāk kā 2025. gada pavasarī, tāpēc viņa advokāti jau trešo reizi mēģināja nokārtot repera atbrīvošanu pret drošības naudu – 50 miljoniem dolāru. Viņi cenšas panāk, lai drošības līdzeklis tiktu mainīts no ieslodzījuma uz mājas arestu. P.Diddy solīja uzturēties savā villā Floridā, valkāt speciālo aproci, kas nosaka viņa atrašanās vietu,  neizmantot privāto lidmašīnu un nekontaktēties ar sievietēm, izņemot savām radiniecēm.

    Taču arī trešo reizi advokātu lūgums tika noraidīts. Likumsargi uzskata, ka, esot brīvībā, P.Diddy varētu ietekmēt un pat apdraudēt lieciniekus. Tāpat pastāvot risks, ka P.Diddy mēģinās bēgt no valsts. Repera advokāti gan šādu versiju uzskata par neiespējamu: «Diez vai pastāv bēgšanas risks. Viņš ir 54 gadus vecs septiņu bērnu tēvs, ASV pilsonis, ļoti veiksmīgs mākslinieks, uzņēmējs un filantrops, kā arī viens no atpazīstamākajiem cilvēkiem pasaulē.»

    Kopš 16. septembra P.Diddy ir aiz restēm Bruklinas cietumā, un viņa apstākļi esot neapskaužami – ne miņas no tās greznības un komforta, pie kāda ir radis miljardieris. Advokāts Marks Agnifilo medijiem atklāja, ka

    visvairāk P.Diddy cietumā satraucot sliktā ēdināšana.

    Amerikāņu prese izpētījusi,  ka Bruklinas cietumā, kur P.Diddy atradīsies līdz pat tiesai, tiekot piedāvāti pat vairāki ēdināšanas varianti – vienkāršas maltītes, veselīgas, speciāli gatavotas tiem, kas cieš no sirds slimībām, kā arī diētiskās un veģetārās. Esot arī iespēja iegādāties pārtiku cietuma veikalā. Tur nopērkams tuncis, smalkmaizītes, ātri pagatavojamie ēdieni un proteīna batoniņi.

    P.Diddy diena ieslodzījumā sākas sešos no rīta. Brokastīs parasti tiek pasniegtas pārslas, augļi un smalkmaizīte. Pusdienas ir jau pulksten 11, bet vakariņas – pulksten 16. Pusdienās tiekot gatavoti dažādi ēdieni – pat tako ar liellopa gaļu un hamburgeri. Brīvdienās tiek pasniegti cepumi. Arī vakariņās mēdz būt gan vistas ēdieni, gan pastas.  

    Aktieris Timotijs Smits, kurš pavadījis cietumā ne mazums laika par narkotiku tirdzniecību, intervija par P.Diddy situāciju ieslodzījumā izdevumam Daily Mail sacīja:

    «Nauda viņam tur nedod nekādu labumu.

    Tur drīkst būt tikai dažas bāzes lietas – sporta kostīms un krosenes, tas arī viss. Nemitīgi tiek rīkoti reidi un, ja cenšaties veidot kaut kādus krājumus, tos tūdaļ savāc.» Smits lēš, ka P.Diddy patlaban atrodas izolatorā, un tur apstākļi esot īpaši askētiski – četras sienas, gulta un galds. «Cilvēki domā, ka tur ir televizors un radio, bet tur nav nekā. Iedod Bībeli un vienu grāmatu nedēļā – tas arī viss,» atminas aktieris. Viņš saka – ja P.Diddy nonāks kopējā kamerā, apstākļi īpaši neuzlabosies. Būs iespēja kontaktēties ar citiem ieslodzītajiem, taču nebūs nekādas privātās telpas. Kamerā varot būt pat 100 cilvēki, un parasti veidojoties grupas. «Tajās kapsulās

    ir daži televizori, bet tie ir sadalīti starp ietekmīgākajiem,» saka Timotijs.

    Pagaidām P.Diddy vienīgā saziņa ar ārpasauli ir telefons. Viņam sarunām tiek atvēlētas 300 minūtes mēnesī. Par labu P.Diddy atbrīvošanai nespēlē tas, ka teju katru dienu uzrodas arvien jauni liecinieki viņa, iespējams, pastrādātajiem noziegumiem. Aizvadītajā nedēļas nogalē slavenā repera Tupaka brālis sniedzis liecības, kas varētu pievienot jaunu lietu P.Diddy inkriminēto noziegumu sarakstam. 1996. gadā Tupaks tika nošauts pats savā auto. Kombss tiek turēts aizdomās par sava kolēģa slepkavības pasūtīšanu.

    P.Diddy tiek vainots seksuālā vardarbībā, narkotiku izplatīšanā un cilvētirdzniecībā. Viņa arestēšana satraukusi visu Holivudu, jo daudzu sabiedrībā iecienītu slavenību vārdi atrodami viņa rīkoto orģiju viesu sarakstos – sākot no aktieri Leonardo Di Kaprio , beidzot ar britu karaliskās ģimenes locekļiem. Ja P.Diddy vaina tiks pierādīta, viņam draud pat mūža ieslodzījums.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē