• No sievas nešķirsies. «Foo Fighters» solists kļuvis par tēti ārlaulības bērnam

    Slavenības
    Estere Jansone
    11. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Deivs Grols ar sievu Džordinu.
    Foto: Shutterstock
    Deivs Grols ar sievu Džordinu.
    Leģendārās rokgrupas «Foo Fighters» solists un «Nirvana» bundzinieks Deivs Grols atklāti paziņojis, ka klaji pārkāpis laulības zvērestu un radījis bērnu mīļākajai. Viņš vēlas saglabāt savu 21 gadu ilgušo laulību ar sievu Džordinu Blumu.

    «Es nesen esmu kļuvis par tēti meitiņai, kura ir dzimusi ārpus laulības. Es plānoju būt viņai mīlošs un gādīgs tēvs,» savos sociālajos tīklos paziņojusi rokzvaigzne. «Es mīlu savu sievu un savus bērnus, un es darīšu visu, lai atjaunotu viņu uzticību un nopelnītu viņu piedošanu.» Deivs Grols vairāk nesniedza sīkākas detaļas par bērna māti un mazuli, taču saviem līdzjutējiem paskaidroja, ka vēlas kopīgiem spēkiem tikt pāri šim ģimenei sāpīgajam notikumam.  

    55 gadus vecais mūziķis ar sievu, bijušo modeli un televīzijas raidījumu producenti Džordinu Blumu laulājās 2003. gadā. Abiem ir trīs kopīgi bērni – 18 gadus vecā Violeta, 15 gadus vecā Hārpere un desmitgadīgā Ofēlija.  

    Deivs jau iepriekš ir pārkāpis laulībā doto zvērestu. 1997. gadā izjuka viņa un fotogrāfes Dženiferas Leilas savienība tieši mūziķa neuzticības dēļ.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē