• «No manis nekas daudz nav palicis…» Eltons Džons atklāj savas veselības likstas

    Mūzika
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
    Mūzikas ikona Eltons Džons pērn vasarā pameta skatuvi pavisam. Šis superzvaigznes solis pārsteidza daudzus viņa fanus – beidzot viņš atklājis, kāpēc tāds lēmums.

    77 gadus vecais mūziķis Eltons Džons medijiem sacīja, ka lēmums par aiziešanu no mīļās mūzikas pasaules nenāca viegli, taču tas bija nu jau neatliekams. Džons pēdējos gados pārcietis vairākas smagas operācijas un vairs nav spējīgs uzstāties.

    «Atklāti sakot, no manis nekas daudz nav palicis,»

    jokojot teicis Eltons. «Man nav ne mandeļu, ne adenoīdu, ne aklās zarnas. Man nav prostatas. Man nav labās gūžas, kreisā ceļgala un labā ceļgala. Patiesībā vienīgais, kas man palicis, ir mans kreisais gurns,» žurnālistiem Ņujorkas filmu festivālā atklājis mūziķis.

    «Bet es joprojām esmu šeit. Un es nespēju jums pietiekami pateikties – jūs esat cilvēki, kas mani radījuši,» turpina Džons. Neraugoties uz sāpīgo aiziešanu no skatuves, viņu laimīgu darot viņa vīrs Deivids Furnišs un abu dēli – 13 gadus vecais Zakarijs un 11 gadīgais Elaiža.

    «Kā jau zināt, esmu nolēmis pārtraukt koncertēt. Esmu jau 77 gadus vecs! Es esmu tik daudz paveicis, spēlējis. Esmu sasniedzis virsotnes,» noslēdz mūzikas zvaigzne Eltons Džons.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē