• «Nevienai mammai nenovēlu piedzīvot ko tādu.» Agata Muceniece atklāj notikušo tiesā

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Latvijā dzimusī un augusī Krievijas aktrise Agata Muceniece atklājusi viņas un bijušā vīra aktiera Pāvela Prilučnija tiesāšanās neglītās aizkulises.

    Latvijā dzimusī Agata Muceniece, kura dzīvo un veiksmīgi veido aktrises un TV raidījumu vadītājas karjeru Krievijā, šobrīd piedzīvo grūtus laikus. Viņas laulība ar Agatas divu bērnu tēvu jau sen izjukusi, Prilučnijam ir cita ģimene – sieva un mazs bērns, taču  kara cirvi bijušie laulātie nav aprakuši. Tagad viņi tiekas tiesā.

    Beidzamā tiesas sēde šonedēļ ilgusi piecas stundas. Prilučnijs paziņojis, ka vēlas, lai viņa un Agatas pirmdzimtais – 11 gadus vecais dēls –  turpmāk dzīvotu tēva jaunajā ģimenē. Agata ar to nav mierā. Tāpat kā aizvien nav mierā ar alimentu apjomu, kādu gatavs maksāt Prilučnijs.

    «Man vairs nebija spēka, kad vakar izgāju no tiesas zāles. Viss, kas tagad notiek, ir pilnīga elle! Nevienai mātei nenovēlu piedzīvot to, ko vakar piedzīvoju es.

    Man ļoti žēl, ka mans dēls ir spiests iet tam visam cauri,

    taču viņš ir stiprs zēns, viņš noteikti tiks gala. Mēs kopā tiksim galā. Nežēlība, ar kādu lemj tā otra puse, tikai spilgti parāda, ka nekādas bērna intereses netiek ņemtas vērā. Vienīgi pašu labums. Un tas ir skumji. Taču es ticu, ka labais vienmēr uzvar ļauno. Es ticu, ka Dievs šo visu redz. Visām mammām sūtu gaismu un labestību  

    Mammas ir stipras, mammas var visu!» sociālajā tīklā Telegram paudusi Agata.   

    Pirms tiesas sēdes aktieris Prilučnijs paziņojis, ka viņa rīcībā ir bijušo sievu kompromitējoši materiāli, un viņš tos uzrādīs tiesai, lai tiktu pie sava dēla.  Uz jaunāko  atvasi – 8 gadus veco meitu – aktieris nepretendē.  

    Muceniece u Prilučnijs izšķīrās 2020. gadā. Agata vainoja vīru vardarbībā. Pēcāk bijušie laulātie sāka konfliktēt par alimentiem. Agata uzskata, ka bērnu tēvs pelna tik daudz, lai varētu maksāt krietni lielāku uzturnaudu – trešdaļu no visiem saviem ienākumiem.    

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē