• «Neesam nekādi draugi!» Kara eksperti Rajevs un Slaidiņš pat nespiež viens otram roku

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    11. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Ar grandiozu ballīti kanāls TV24 pagājušajā ceturtdienā svinēja 10 gadu jubileju. Uz to bija ieradušies arī skatītāju iemīļotie Ukrainas kara apskatnieki. Daudziem par pārsteigumu satiekoties kolēģi viens otram pat nepaspieda roku.

    Atgriežoties no vasaras atvaļinājuma un uz mākslas centra Noass klāja ieskandinot TV24 10. jubileju, kolēģi bija priecīgi cits citu satikt – apkampās, dalījās stāstos par piedzīvoto un redzēto, saskandināja glāzes. Izņemot divus, kuri demonstratīvi viens otru ignorēja.

    Lai arī abi – NBS majors, Zemessardzes štāba virsnieks Jānis Slaidiņš un NBS rezerves pulkvedis, politiķis Igors Rajevs – jau ilgu laiku TV24 analizē vienu tēmu – karu Ukrainā, dzīvē viņiem neesot, par ko runāt. Saspīlētās attiecības vīriešu starpā pamanīja arī žurnāls Privātā Dzīve un centās noskaidrot, kas tam par iemeslu. Slaidiņš, kurš bija uzcirties svētku formā, neslēpa nepatiku pret militāro analītiķi un Saeimas deputātu Rajevu, taču tam neesot saistības ar viņu darbošanos televīzijā. Konkurences viņu starpā neesot. «Negribu tagad stāstīt visas aizkulises.

    Pateikšu tikai vienu – kādreiz mūsu dienests šķērsojās, un man bija iespēja viņu iepazīt kā cilvēku.

    Taču, kāds viņš ir, tāds ir, nekāda naida man pret viņu nav,» atbildēja Slaidiņš. Jautāts, kāpēc viņi pat nesveicinās, un Rajevs, ierodoties pasākumā, kā večiem pieņemts, nepaspieda kolēģim pat roku, majors pasmaida: «Laikam jau Rajevs nav īsts vecis! Tā ir viņa izvēle, es taču neiešu uzbāzties.»

    Rajevs, stāstot par savām attiecībām ar Slaidiņu, mēģināja izlavierēt no tiešas atbildes. «Nav tā, ka es tikai Slaidiņam nepaspiedu roku. Tur bija arī citi cilvēki, ar kuriem nesarokojos, tāpēc tam nevajadzētu piešķirt tik lielu nozīmi,» norādīja viņš. Rajevs gan atzina, ka ar Slaidiņu nekontaktējas. «Mēs neesam nekādi draugi!» norādīja viņš.

    Vairāk lasi žurnālā Privātā Dzīve!

    • Streičs tagad taisa mēbeles. Znots pat uzdāvinājis meistardarbnīcu 
    • Lasmanis pirmo reizi pēc meņģēšanās skandāla iziet sabiedrībā ar sievu
    • Puntulis krietni novājējis. Deputāts pastāsta, kas noticis
    • Riekstiņš atklāj, cik saņem par karošanu Ukrainā
    • Sipeniece atver savu skapi. Kā tik tur nav!
    Privātā Dzīve nr37/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē