• Nauris Didrihsons: Noklusējot faktus, esmu iebraucis auzās

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/didrihsoonee
    Pašmāju realitātes šova «Slavenības. Bez filtra» komanda devās uz Dubaiju, kur uzņēmēju pāra Elīnas un Naura Didrihsonu rezidencē bija manāma liela rosība – tā kā Naurim apritēja trīsdesmitā dzimšanas diena, tuvāko draugu un sievas kompānijā tika laistas plaukšķenes un saņemtas dāvanas. Pēc tam viņi devās atpūsties uz jahtas, taču Nauri pārņēma sentimentāls noskaņojums. Ko viņš iecerējis sasniegt nākamo desmit gadu laikā?

    «Šobrīd esmu tādā dzīves posmā, kad gribētos izlabot visas pagātnes kļūdas, lai nākamo desmit gadu laikā es kļūtu par vēl labāku cilvēku gan attiecību, gan darba ziņā,» neslēpj Nauris Didrihsons.

    «Viena no tām ir komunicēšana ar savu otru pusīti, jo, noklusējot faktus, esmu iebraucis auzās. Tāpat noteikti apmierinātāks es būtu, ja ar mani kopā būtu visa mana ģimene. Pirmkārt, mans dēls, otrkārt, varbūt pat vecāki. Esmu ģimeniskāks par Elīnu, taču domāju, ka viņa līdz tam nobriedīs,» četru gadu starpību ar sievu Elīnu Didrihsoni piemin uzņēmējs.

    Tikmēr Elīna piekrīt katram vīra vārdam un novēl viņam kļūt vēl atbildīgākam rūpēs par abu kopējo uzņēmumu: «Pareizi viņš teica – nesastrādāt tādas kļūdas, kādas ir pieļāvis iepriekš, cenšoties pierādīt, ka var izdarīt vēl labāk. Kad esam kopā, mēs gāžam kalnus. Līdzko sākam kūņāties atsevišķi, rezultāts ir graujošs.»

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē