• Nākušas klajā jaunas detaļas par britu popzvaigznes nāvi

    Slavenības
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock/Pic Media Aus
    Pēc tam, kad šīs nedēļas trešdienā, 16. oktobrī, Argentīnā traģiski mira britu popzvaigzne Liams Peins, nākušas klajā jaunas detaļas par puiša pēdējiem mirkļiem. Viesnīcas un arī vietējās policijas darbinieki atklāj, ka jauneklis ir atradies smagā afekta stāvoklī un to nevienam nav slēpis.

    Bijušās puišu grupas One Direction dalībnieka Liama Peina nāve vien 31 gadu vecumā šīs nedēļas trešdienā burtiski satricinājusi Lielbritāniju. Daudzi grupas fani vēl nespēj aptvert notikušo, publiski diskutējot sociālajos tīklos – kā gan varēja notikt šāda traģēdija un, kāpēc veiksmīgajam mūziķim neviens pirms tam nespēja palīdzēt?

    Buenosairesas policijas darbinieki medijiem atklājuši, ka mūziķis nāves brīdī bija lietojis narkotiku ar nosaukumu kristāls. «Tā ir ļoti spēcīga halucinogēna narkotika, kas lietotājam rada ļoti sakāpinātas emocijas – milzu prieku, un dziļas bēdas,» medijiem paziņoja izmeklētāji. Policisti skaidro, ka šīs vielas ietekmē var sākties psihiska lēkme un cilvēks var kļūt arī ļoti agresīvs, kā tas notika Liama Peina gadījumā.

    Izmeklētāji pauž, ka mūziķis liktenīgajā brīdī, visticamāk, spēcīgi halucinēja, tāpēc arī izlēca no viesnīcas trešā stāva balkona.

    Patlaban izmeklēšana vēl turpinās.

    Arī viesnīcas darbinieki un liecinieki apstiprinājuši, ka Peina uzvedība trešdienas dienā bijusi stipri īpatnēja. Kāda viesnīcas kliente stāsta, ka mūziķis brīdi bija uzkavējies viesnīcas vestibilā un bija iegrimis savā klēpjdatorā. Izlasījis kādu epastu, puisis piepeši nežēlīgi sācis dauzīt savu datoru.

    «Es piegāju pie viņa un prasīju: «Vai tev viss ir kārtībā?», uz ko viņš man atbildēja ar rūcienu. Tad viņš man teica: «Es kādreiz biju puišu grupā. Tāpēc esmu sačakarēts,» sacījusi viesnīcas kliente.

    Savukārt cits aculiecinieks bija novērojis Peinu plātāmies ar naudu kādai sievietei. «Es tev iedošu 20 000 dolārus, jo es vienkārši varu! Man kontā ir 55 miljoni un man patīk palīdzēt cilvēkiem,» viņš teicis. Gan viesnīcas darbinieki, gan klienti bija novērojuši, ka britu puisis ir šķietami uzvilkts un pārlieku enerģisks – viņš esot arī ātrā solī staigājis no vienas vietas, uz otru.

    «Jā, Liamam bija ļoti smaga narkotiku atkarība un, visi, kuri viņu pazina, labi zināja, ka viņa ārstēšanas metodes nestrādā,»

    tenku portālam TMZ atklājis Peina paziņa.

    Fani vērš uzmanību, ka līdz liktenīgajam notikumam ar Liamu Argentīnā kopā bijusi viņa amerikāņu draudzene, modele Keita Kesidija. Taču, vien divas dienas pirms viņa nāves, meitene sakravājusi mantas un devusies atpakaļ uz mājām.

    «Liams ļoti nevēlējās, lai Keita aizbrauc no Argentīnas,» medijiem klāstījis kāds mūziķa draugs. «Viņš ļoti vēlējās, lai viņa paliek. Viņa pati teica, ka viņš lūdzās tur palikt.»  Liama draugs gan neslēpj, ka modeli pamest eksotisko sapņu ceļojumu pamudinājis kāds ļoti nepatīkams skandāls abu starpā.

    Keita, neko ļaunu nenojauzdama, savā TikTok pofilā publiskoja video, kurā viņa samontējusi došanos prom no Argentīnas. «Es tik ļoti biju jau gatava doties prom. Mēs bijām plānojuši palikt Argentīnā tikai piecas dienas, bet ceļojums paildzinājās par divām nedēļā…» video teikusi Keita. «Godīgi sakot, man patīk Dienvidamerika, bet ciest nevaru palikt ilgi vienā un tajā pašā vietā,» taisnojās modele.

     

    @kateecass

    soooo happpiii to b back in sunshine state

    ♬ original sound – nicole

     

    Liams Peins un viņa draudzene kopīgi bija ieradušies Argentīnā uz One Direction bijušā dalībnieka Niala Horana koncertu. Pēc tā Peins ļoti vēlējās satikt draugu un no sirds izrunāties.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē