• Mūziķa māsa Rūta Reinika-Preisa: Ja man būtu jāalgo Lauris Reiniks, es nevarētu to atļauties

    Slavenības
    17. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM
    Mūziķa Laura Reinika māsa Rūta bija tik drosmīga, lai piepildītu savu sapni. Sava loma tajā bija arī populārajam brālim.

    «Esmu piemērs tam, ka, tuvojoties četrdesmit – man bija trīsdesmit seši gadi, kad piedzima Ričards, – var drosmīgi mainīt nodarbošanos, mēģināt un daudz ko iemācīties,» intervijā žurnālam Ieva stāsta Rūta Reinika-Preisa. Viņa iesaistīja savu ģimeni, lai izveidotu šobrīd tik populārā lācēna Ričija Rū projektu. «Savu uzņēmējdarbību varēju uzsākt, jo biju izveidojusi finansiālu drošības spilvenu, turklāt visu laiku galvā rēķināju, domāju līdzi. Pilnīgā tukšumā es nelēktu – tik ļoti es nevarētu riskēt, jo esmu piesardzīga. Vienmēr paredzu sliktāko scenāriju, variantu B un C,

    man ir nebalto dienu kastīte,» atklāta ir Rūta.

    «Kovida laikā no plaukta izvilku vecmāmiņas dzejoļus un Laurim teicu: pamēģinām uzrakstīt bērnu dziesmas! Protams, sarēķinājām, cik tas izmaksās. Domājām – ja nekas no tā neaizies, vismaz nebūsim bankrotējuši,» visa sākumu atceras Rūta. «Es visu kurbulēju uz priekšu, bet Lauris, kuram miljons pašam savu projektu, pieslēdzas, prasot, kas jādara. Izdevniecība MicRec piedāvāja nopirkt tiesības uz Ričiju Rū, bet izlēmām tomēr mēģināt paši. Uzskatu, ka veiksmes atslēga ir tā, ka esam ģimene. Ja man būtu jāalgo Lauris Reiniks, es nevarētu to atļauties,» vaļsirdīga ir viņa.  

    «Domāju, ka pirmajā brīdī nostrādāja viņa atpazīstamība,

    bija vieglāk dabūt auditorijas uzmanību, taču mums ir izdevies to noturēt, ir izveidojusies ap divdesmit cilvēku liela profesionāļu komanda, plus papildus iesaistīti vēl citi cilvēki. Un vēl veiksmes pamatā ir tas, ka mums ļoti patīk tas, ko darām! Turklāt projekts ir ļoti daudzšķautņains – interneta veikals, rotaļlietas, interaktīvas grāmatas, koncerti,» priecājas Rūta.

    Interviju ar Rūtu lasi žurnālā Ieva un digitālajā žurnālā Santa+!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē