• Mūrniece nometusi smagu vezumu: septiņus gadus pēc šķiršanās beidzot izrunājusies arī ar bijušo vīru

    Pieredzes stāsts
    Evija Kalnbērza
    28. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Linda Mūrniece.
    Foto: Picture Agency
    Linda Mūrniece.
    Klajā laista bijušās iekšlietu ministres uzņēmējas Lindas Mūrnieces sarakstīta grāmata Meitene ar pistoli uz jumta – autobiogrāfisks stāsts par karjeru, politiskajām aizkulisēm, cilvēciskajām attiecībām… arī sāpēm un vilšanos.

    Linda Mūrniece žurnālam Privātā Dzīve atklāj, ka grāmata tapusi Vecpiebalgā, viņas lauku mājās Salnēni, kura esot kā radīta rakstīšanai. «Tā būs saprotama lasītājam. Esmu vienkāršā valodā uzrakstījusi par to, kas ar mani noticis, kāda ir ministra ikdiena, arī par intrigām. Kopš 13 gadu vairs neesmu politikā, man pašai bija svarīgi to visu norakstīt no sevis un aizmirst,» atzīst Linda.

    Rakstīšanas process emocionāli bija sāpīgs, jo tieši tādi bijuši arī viņas pēdējie gadi politikā. «Esmu nometusi smagu vezumu, kas teju vilka pie zemes. Varēju norakstīt savas sāpes, aizvainojumu, pateikt to, ko es domāju par cilvēkiem, kas man ir darījuši pāri. Tagad viss ir apkopots vienā tekstā. Grāmatas beigās ir man svarīgu cilvēku atsauksmes – kā viņi atceras manu laiku politikā,» stāsta Linda.

    Linda uzsver, ka tiks sagrauti daudzi priekšstati, būs jaunumi. «Varbūt kāds kaismīgs manis apkarotājs, izlasot grāmatu, nokaunēsies, ka viņš ir mēģinājis mani apzināti pazemot, bet patiesībā nav bijis, par ko. Esmu pieminējusi arī cilvēkus, kas bijuši blakus un pasnieguši roku, kad man bija slikti.»

    Linda kā piemēru min traģisko apšaudi Jēkabpilī, kura 2011. gadā notika starp policistiem – spēļu zāles aplaupītājiem, un policistiem, kas centās novērst noziegumu. «Tā bija vissāpīgākā diena manā karjerā, un esmu aprakstījusi visu, kas tobrīd notika manā dzīvē. Rakstot pati sev šo dienu atsaucu atmiņā.» Linda stāsta, ka grāmatā nekas netiek noklusēts: «Pārlasot uzrakstīto, man pašai viss bija interesanti.

    Neslēpu pat to, ka, politiķe būdama, smēķēju.»

    «Tā kā grāmatas būtība ir atbrīvošanās no pagātnes lietām, tad arī privātajā dzīvē tagad – septiņus gadus pēc mūsu laulības šķiršanas – ar bijušo vīru veselības ministru Hosamu Abu Meri beidzot esam satikušies un izrunājušies par mūsu attiecībām. Uzaicināju viņu arī uz savas grāmatas prezentāciju.» atklāj Linda.

    Plašāk par Lindas Mūrnieces tagadējo dzīvi dzīvi laukos lasiet žurnāla Privātā Dzīve jaunākajā numurā!

    • Linda Mūrniece pastāsta par dzīvi, politikas aizkulisēm, sāpēm un vilšanos
    • Veselības ministrs Hosams Abu Meri pieņēmies svarā
    • Prāta vētras puišiem jau 50
    • Kas ir Maestro Raimonda Paula jaunais favorīts
    • Krāpnieki uzklupuši dziedātājas Marijas Naumovas ģimenei
    • Greifāne par privātu ballīti prasa 2000 eiro
    Privātā Dzīve nr35/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē