• «Modra olu» saimnieks izglābj no kautuves govi: Es visu laiku bimbāju…

    Dzīve laukos
    Marta Kalniņa
    8. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Modris Konovalovs
    Foto: Instagram
    Modris Konovalovs
    Svētdien zīmola «Modra olas» īpašnieks, internetā populārais jaunais zemnieks Modris Konovalovs dalījās ar sirdi plosošu ziņu – kādai gotiņai draud nokaušana, ja viņš dzīvnieku neizpirks. Diemžēl brīvu līdzekļu tik dārgam pirkumam Modrim nav…

    «Man ir atsūtīts cipars par tās gotiņas dzīvību – viņa par mata tiesu ir izsprukusi no kautuves, bet ar to viss nebeidzas. Ja es viņu neizpirkšu, viņa diemžēl dosies tur, kur viņai nebūtu jādodas,» svētdienas rītā Instagram paziņoja interneta zvaigzne – lauku dzīves influenceris Modris Konovalovs.  «Tāpēc vēršos pie jums, jo

    pilnu summu no savas kabatas nevaru atļauties,» skaidroja puisis.

    Lai govs nonāktu viņa īpašumā, tika prasīti 1000 eiro. «Visi, kas būs iesaistījušies šajā akcijā, varēs braukt pie manis pēc garda lauku piena. Dots devējam atdodas. Es ļoti ceru, ka mums visiem kopā izdosies izglābt šo gotiņu,» pauda Konovalovs. Viņš piebilda, ka gotiņai ir savainota kāja, taču ārstēšanas izdevumus gatavs segt pats.

    Gotiņa Tija ir glābta!
    Gotiņa Tija ir glābta!

    Ļaudis uzrunāja Modra labais nodoms. Jau pēc stundas Tijas glābšanai bija saziedota vairāk nekā puse nepieciešamās summas, bet nepilnu divu stundu laikā Modrim jau bija vairāk nekā 1000 eiro.

    «Es visu laiku bimbāju,» aizkustināts bija viņš.

    «Esmu superlaimīgs un superuzlādēts. Esmu gatavs mesties jaunā piedzīvojumā kopā ar govi!» svētdienas vakarā pauda Modris. Tā kā saziedots vairāk nekā 1000 eiro, tad Modris jau ir iegādājies barību savai jaunajai gotiņai un sarunājis veterinārārstu, kurš šonedēļ apskatīs dzīvnieka savainoto kāju. Plānots, ka jau nedēļas sākumā gotiņa Tija ieradīsies savās jaunajās mājās.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē