• Miljardieri Īlonu Masku vaino neiedomājamā cietsirdībā pret savu bērnu vecvecmāmiņu

    Miljardieru dzīve
    30. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānuzņēmums no video
    Miljardiera Īlona Maska attiecību pasaule ir visnotaļ sarežģīta un izrādās – arī nežēlīga padarīšana. 12 bērnu tēvs nupat līdz asarām satriecis savu bērnu vecvecmāmiņu.

    Šajā nedēļas nogalē smagi slimā sirmgalve svin 93. dzimšanas dienu un gaida ierodamies ciemos mazmazbērnus – miljradiera Īlona Maska un savas mazmeitas – viņa bijušās mīļotās Klēras Greimsas trīs atvases. Taču Īlons liedzis viņai satikt  mazmazbērnus – atņēmis dokumentus, lai bērni nevarētu celot. Par šādu Īlona rīcību pašam Maskam piederošajā vietnē X paziņojusi Griemsas māte. «Viņa bija tik laimīga par gaidāmo tikšanos ar bērniem savā dzimšanas dienā šajā nedēļas nogalē. Taču viss tika atcelts, viņas cerības sagruva. Es bijus satriekta, kad uzzināju, ka bērni neatbrauks, jo jūs atņēmāt Klērai viņu dokumentus. Šī ir mana vienīgā iespēja sazināties ar jums.

    Mana 93 gadus vecā māte ir paliatīvās aprūpes pēdējā posmā. Viņa ilgojas satikt un pēdējo reizi paturēt savās rokās Klēras bērnus.

    Īpaši jaunāko, kuru viņa vispār nav redzējusi,» miljardieri publiski uzrunā viņa bērnu vecmāmiņa.

    Īlons Masks un Greimsa sāka tikties 2018.gadā. Viņiem ir trīs kopēji bērni. Vecākais dēls X Æ A-Xii, kuru Greimsa pasaulē laida pati, meita Eksa Darka Sinderella, kas nākusi pasaulē ar surogātmātes palīdzību un pastarītis Theno Mehanikuss, kura piedzimšanas fakts ilgi tika turēts noslēpumā. Greimsas un Maska attiecības izjukušas 2021. gadā.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē