• Mihelsona sieva pirmo reizi atklāj abu iepazīšanās stāstu un to, kāpēc viņiem bija divas kāzas

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Jau divus gadus Laura ir grupas Prāta vētras mūziķa Māra Mihelsona sieva, un nu viņa ir sniegusi savu pirmo interviju. YouTube raidījumā «Māmiņu sarunas ar Gundegu Rozi» viņa beidzot atklāj abu iepazīšanās stāstu.

     

    «Mēs pazīstam viens otru jau ļoti, ļoti sen. Māris vienkārši vienmēr kaut kur bija. Man bija kādi gadi 15, un viņš dzīvoja man kaimiņos. Es viņu visu laiku satiku veikalā. Mēs nesveicinājāmies, es vienkārši viņu piefiksēju. Gadījās, ka divreiz dienā viņš uz ielas man paiet garām,» tā par iepazīšanos ar slaveno mūziķi sievišķīgā un atklātā intervijā ar Gundegu Rozi stāsta Māra Mihelsona sieva Laura.

    «Bija kāds pasākums, kurā mēs iepazināmies un sākām sarunāties,» atceras viņa. «Man līdzi bija maziņš sunītis, un es pati tajā laikā biju ļoti jauna. Māris bija kopā ar savu meitu Maiju, kura tolaik bija vēl maza meitenīte, un viņš pajautāja vai var paglaudīt manu sunīti. Atbildēju: «Protams!»,» atminas Laura. Toreiz viņa atzinusies Mārim, ka māsa ir Prāta vētras fane, un palūgusi autogrāfu.

    «Vēlāk parādījās instagrams, un Māris bija viens no maniem pirmajiem sekotājiem. Taču mēs nekad nesazinājāmies, nesarakstījāmies. Gadījās kādreiz kaut kur satikties, krustoties, taču viss bija ļoti pamazām, ļoti lēnām.

    Aizej uz pirmo randiņu, bet pēc tam pusotru gadu vari nesatikties.

    Kādreiz kaut ko uzraksta, bet tu saproti ka vēl nav tas laiks. Cilvēkam vajag sadziedēt sevi, arī man vajadzēja pieļaut savas kļūdas, nonākt citā emocionālajā stāvoklī, pašai ar sevi vairāk sadraudzēties,» uzskata Laura.

    «Taču vienā dienā saproti, ka Māris ir visu laiku un arvien biežāk. Ar draudzeni sagaidījām Jauno gadu un satikām krustojumā uz ielas Māri. Jautāju: «Ko tu te dari?» Viņš atbildēja: «Arī atnācu uz salūtu pusnaktī.»  stāsta Laura. «Nu labi, ejam uz tēju… Kaut kā ļoti vienkārši. Kad Mārim kāds jautā, cik sen viņš mani pazīst, viņš atbild: «Nu, šausmīgi sen…»,» stāsta Laura.  

    Aijas Andrejevas tērpu izstādes atklāšanā.
    Aijas Andrejevas tērpu izstādes atklāšanā.

     

    Toreiz viņai nemaz neesot satraucis tas, ka pārtraukumi starp viņu tikšanās reizēm bijuši tik ilgi. Laura saka – pat neesot nopietni domājusi par to, ka viņa varētu būt Māra Mihelsona draudzene. Taču tas noticis.  

    «Kaut kā tās kopīgās intereses un pasaules redzējums satuvina. Mums bija ļoti inteliģentas un interesantas sarunas. Mārim ir ārkārtīgi skaista latviešu valoda. Man tā patīk klausīties, kā viņš runā,» jūsmo Laura. Intervija slaikā viņa saka daudz labu vārdu par savu dzīvesbiedru.

    «Māris ir cilvēks, kas liets dara lēnām, kārtīgi un rūpīgi,»

    atzīst Laura un neslēpj – viņai ir tāda ģimene, par kādu sapņojusi.

    Māris un Laura apprecējās 2022. gada pavasarī, un tās bija vienas no skaistākajām latviešu slavenību kāzām. Ceremonija notika meža vidū. Taču tagad sarunā ar Gundegu Rozi viņa atklāj – izrādās, tās nemaz nebija viņu pirmā kāzās!  «Es biju un joprojām esmu liela sapņotāja, un man bija divas kāzu kleitas. Man to visu ļoti gribējās, bet Māris gribēja klusu un mīļi. Taču viņš redzēja manu lielo sapni un piepildīja to. Tāpēc sākumā mums bija kāzas tikai ar pašiem tuvākajiem.

    Godīgi sakot, jau trīs stundas pēc ceremonijas es vienkārši strādāju.

    Bet pēc tam bija mūsu lielā kāzu diena ar daudziem draugiem un mīļiem cilvēkiem,» atklāj Mihelsone. Tajā dienā viss bijis tieši tā, kā viņa sapņojusi. Svarīga loma abu lielajā dienā bija atvēlēta arī Māra bērniem no iepriekšējās laulības. «Man joprojām, klausoties mūsu kāzu dziesmu un mūsu pirmās dejas dziesmu, ir jāparaud. Tas bija tik maģiski,» atzīstas Laura. 19. septembrī Laura un Māris nosvinēja savas kopējās meitiņas Adeles viena gada jubileju.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē