• «Mēs esam vecāki jau 18 gadus!» Simsoni skaisti svin meitas pilngadību

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Ar līksmu ierakstu soctīklā «Instagram» dalījusies Armanda Simsona sieva Ivetas Simsone, skaisti svinot meitas 18 gadu jubileju.

    «Mēs kā vecāki – mamma & tētis jau 18 gadus. Daudz laimes, prieka un mīlestības, Pacīt. Lai tie tavi mērķi un plāni tiek līdzi tavam domu skrējienam! You are amazing drosmīga😍 Lai piepildās!» raksta Iveta Simsone.

     

    Armanda un Ivetas Simsonu ģimenē aug četras brīnišķīgas meitas – Patrīcija Paula, Eimija Pola, Heidija Petra un Odrija Pērle.

    «Atceros, bijām nolēmuši Patrīcijai nedot knupīti. Ļoti labi atceros pirmo nakti, kurā ļoti nomocījāmies ar raudošu bērnu. Nākamajā rītā pirmais, ko izdarīju, – skrēju uz aptieku pirkt knupīti. Protams, toreiz vēl nezinājām, kas un kā jādara ar mazo. Odrija ir ļoti mierīgs bērns, bet Patrīcija bija ļoti nemierīga. Varbūt tāpēc, ka Iveta visu laiku domāja, ko ēst, ko neēst, lai tikai mazajai nesāpētu vēders. Vienu laiku Iveta ēda vienīgi rupjmaizi ar biezpienu, un Patrīcijai vēders tikai pūtās un burbuļoja. Man bija panika,» tā pirms dažiem gadiem intervijā atzina Armands.

    «Daudz ko mani vecāki bērnībā nevarēja atļauties. Pilnīgi iespējams, ka tieši tādēļ gribu, lai manām meičām nekā netrūkst.Jā, varbūt es pārāk daudz lutinu meitenes.

    Bet, ja runā par tiem pašiem mobilajiem telefoniem, – nav ko ņemties un dusmoties, ka par daudz sēž telefonā! Ne jau viņas pašas sev nopirka to telefonu, bet es.

    Mēs nevaram bērnus mūsdienās ierobežot ar gadžetu lietošanu, mākslīgi aizvērt kaut kādu dzelzs priekškaru. Ja tētis dienu sāk ar telefonu, tad kāpēc lai meitenes nedarītu tāpat? Viss ir atkarīgs no vecākiem. Bērni ir vecāku spogulis, tā tas ir. Viss ir ļoti vienkārši,» atklāja četru meitu tēvs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē