• Megana bijusi soļa attālumā no pašnāvības. Princis Harijs ar sievu sniedz ekskluzīvu interviju

    Karaliskā ģimene
    Marta Kalniņa
    5. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock (lev Radin)
    Princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla svētdien sniedza ekskluzīvu interviju telekanālam CBS. Tā notika tieši Meganas 43. dzimšanas dienā.

    Daudziem vēl aizvien svaigā atmiņā ir no britu karaliskās ģimenes aizbēgušā pārīša Harijas un Meganas pirmā kopējā intervija, kuru viņi 2021. gadā sniedza Oprai Vinfrijai. Tāpēc ziņa, ka svētdien pāris atkal viesosies televīzijā, raisīja lielu skatītāju interesi. Ko gan viņi grasās paziņot šoreiz?    

    Pagājuši jau divi gadi, kopš princis Harijs un Megana Mārkla kopā apmeklēja Lielbritāniju, un nākamā reize vēl nebūs tik drīz. Kopīga viesošanās prinča dzimtenē bija ieplānota tuvākajā laikā, taču pāris to laicīgi atcēla. Viņi paziņoja, ka nejutīsies tur droši. Tas raisījis daudz jautājumu, daļēji tāpēc Megana un Harijs nolēmuši sniegt interviju kanālam CBS.

    Šoreiz viņi nepārsteidza ar atklāsmēm par karalisko ģimeni. Pāris vēlējās runāt par bullingu internetā un to, cik graujoši tas ietekmē cilvēka psihisko veselību. Harijs un Megana no tā pamatīgi cietuši un vēlas pasargāt savus bērnus. Tāpēc izvērtuši vairākus šai tēmai veltītus projektus. Viņi pastāstīja, ka bullinga dēļ

    nolēmuši nepubliskot Ārčija un Lilibetes fotogrāfijas sociālajos tīklos, kā arī neapmeklē ar bērniem publiskus pasākumus.  

    «Es uzskatu, ka tā ir šausmīgākā lieta, ar kuru sastopamies pēdējos 16 – 17 gadus, bet īpaši – beidzamajā laikā. Bullings var skart ikvienu cilvēku. Agrāk, kad jūsu bērni bija mājās, jūs skaidri zinājāt, ka viņi ir drošībā. Bet tagad viņi var sēdēt blakus istabā ar planšeti vai telefonu rokās un būt pakļauti briesmām. Jūs varat neko nenojaust, bet viņi pa to laiku var padarīt sev galu,» intervijā paziņoja Megana.

    Megana un Harijs izveidojuši projektu The Parents’ Network, lai atbalstītu vecākus, kas zaudējuši bērnus  kiberbullinga dēļ vai saskārušies ar šo ligu un nezina, kā palīdzēt savām atvasēm.  Megana atzinās, ka pati piedzīvojusi tādu naidu internetā, ka pat domājusi par pašnāvību.

    Viņa kaunējusies  to atklāt savam vīram Harijam, jo zinājusi, kādām šausmām pagātnē cauri gājis viņš.

    Tomēr Megana atradusi sevī spēku par to runāt, jo tas grāvis viņas mentālo veselību. Šī pieredze Meganu pamudinājusi nopietni pievērsties šai nepatīkamajai mūsdienu problēmai.   

    «Es negribu, lai kāds cits justos tā, kā jutos es.

    Negribu, lai kādam neticētu tā, kā neticēja man.

    Ja mans stāsts par to, ko esmu pārcietusi, glābs kaut vienu cilvēku un ļaus viņam noticēt sev, tad esmu gatava to darīt,» pauda Mārkla.  

    Eksperti, vērojot pāra jauno interviju, atzīmējuši, ka Megana tās laikā bijusi ļoti nervoza. Viņa bieži pieskārās saviem matiem un vīra rokai, lai sajustu viņa atbalstu. Megana ļoti rūpīgi un piesardzīgi izvēlējusies vārdus, atbildot uz žurnālistes jautājumiem. Tas gan esot saprotams, jo iepriekšējā intervijā abi izpauda tik daudz nepatīkamu lietu par karalisko ģimeni, ka tas krietni iedragāja gan aprunāto karalisko personu reputāciju, gan pāra slavu.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē