• Māra Upmane-Holšteine: Es par to nerunāju, jo tas izklausās pēc naudas kāsējiem…

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Skatoties uz dziedātāju Māru Upmani-Holšteini, šķiet – viņa ir pozitīvisma, veselīgas pašapziņas un laba garastāvokļa iemiesojums. Taču arī viņai ir brīži, kad burtiski jāizvelk sevi aiz ausīm. Par to, kur smeļas spēku, lai ietu tālāk arī bezcerīgos mirkļos, viņa gan runā nelabprāt, jo daudzi to uzlūkojot skeptiski.

    «Par to parasti publiski nerunāju, jo attieksmē, kas valda pie mums, tas izklausās pēc karmas latviešiem vai naudas kāsējiem,» intervijā žurnālam Santa atzīstas Māra. Lai gan ārēji viņa šķiet pats pozitīvisma un laba garastāvokļa iemiesojums, arī Mārai ir šaubu, nedrošības, baiļu un skumju brīži. Lai palīdzētu sev tikt tiem pāri un darītu to, kas nes prieku gan sev, gan citiem, Māra pievērusies pašizziņai un garīgajai izaugsmei. Ik pa laikam dziedātāja saskaras ar apkārtējo neizpratni – vai tiešām viņa tam visam tic? Kādēļ gan par to tērēt naudu? Tie visi esot māņi un krāpšana.   

    «Droši vien jāpaiet laikam, lai stereotipi sabiedrībā mainītos. Mēs zinām, lai būtu muskuļi, ejam uz sporta zāli, bet, lai mentāli nenoplīstu, – kā to trenēt? Ja sāc runāt par pašizaugsmi, tad atskan tāds – ā, tu esi no tiem!» secina Māra. «Bet, jā, es meklēju programmas, lekcijas, grāmatas, kas man palīdz iet uz lielākiem mērķiem. Tā ir vide, kur satieku iedrošinošus cilvēkus. Tāpēc arī

    uzreiz pēc Arēnas koncerta aizbraucu uz kursiem Amerikā, lai pārslēgtos.

    (..) Tīklos ieliku tikai vienu bildi ar palmu, jo skaidrs, ka rodas pārāk daudz jautājumu, ko tu tur dari,» atklāta ir dziedātāja.

    Vairāk lasi intervijā žurnālā Santa un digitālajā žurnālā Santa+!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē