• «Mans ceļš uz atveseļošanos vēl ir tāls…» Keita Midltone pēc ķīmijterapijas atgriežas darbā

    Britu karaļnams
    Estere Jansone
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ēkrānuzņēmums
    Pēc deviņu mēnešu ilgušas pretvēža terapijas, Velsas hercogiene Ketrīna jeb Keita Midltone atgriezusies pie karaliskajiem pienākumiem.

    Britu karaļnams oficiālā paziņojumā atklājis, ka jau šīs nedēļas otrdienā Velsas hercogiene Ketrīna piedalījusies Vindzoras pils sapulcē. Plašāka informācija par Keitas darbu netika sniegta, taču Midltone allaž ir kaismīgi iestājusies par bērnu labklājību Lielbritānijā un, visticamāk, sanāksmē runājusi, kā valsti  darīt draudzīgāku ģimenēm ar maziem bērniem.

    Septembra sākumā prinča Viljama un Keitas Midltones kopējā sociālo tīklu profilā tika publiskots sirdi plosošs video, kurā hercogiene atklāja ģimenes dzīves aizkulises pēdējos mēnešos. «Lai gan esmu izgājusi pilnu ķīmijterapijas kursu, mans atveseļošanās ceļš ir tāls. Man ir jāizmanto un jābauda katru no dienām. Taču es ar nepacietību gaidu, kad varēšu atgriezties darbā un jau nākamajos mēnešos, cik vien spēšu, piedalīšos publiskos pasākumos. Neskatoties uz visu, kas ir noticis, esmu iegājusi jaunā atveseļošanās posmā ar jaunu cerību staru un skatījumu uz dzīvi,» videoklipā sacījusi Keita.

    Prinča Viljama mīļotā sieva Keita piepeši šā gada februārī paņēma garu pauzi no karaliskajiem pienākumiem un paziņoja, ka gatavojas vēdera dobuma operācijai. Drīz vien hercogiene no publiskās telpas pazuda bez vēsts, radot pamatīgu satraukumu visā pasaulē. Pēc mēnesi ilgas intrigas, Keita publiskoja video, kurā paziņoja, ka sirgst ar kādu onkoloģisku slimību un šobrīd iziet ārstēšanās kursu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē