• «Mana sirds plīst pušu…» Apcietinātā repera P.Diddy māte vairs nespēj klusēt

    Seksuāla vardarbība
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Reperis P.Diddy rīt stāsies tiesas priekšā, taču viņš jau tagad kļuvis par teju nīstamāko personu Amerikā. Repera māte nespēj noskatīties uz nežēlīgo linča tiesu, ko tagad sabiedrība sarīkojusi viņas dēlam.

    «Es vēršos pie jums kā māte, kuru ļoti skumdinājušas un iztukšojušas manam dēlam Šonam Kombsam izvirzītās apsūdzības. Mana sirds plīst pušu, redzot, ka manu dēlu tiesā nevis par patiesību, bet par stāstu, kas veidots no meliem. Būt par sava dēla publiskās linča tiesas liecinieci pirms viņam rodas iespēja pierādīt savu nevainību –

    tās ir neizturamas sāpes, kuras nevar ietērpt vārdos,»

    Dženisas Kombsas vēstuli publicējis izdevums Daily Mail.  

    Šons Kombss, kurš šovbiznesā zināms kā reperis P.Diddy, kopš septembra atrodas apcietinājumā. Viņam izvirzītas apsūdzības seksuālā vardarbībā un cilvēktirdzniecībā, kā arī narkotiku izplatīšanā. Viņš savu vainu neatzīst, lai gan jau vairāk nekā 100 upuri snieguši liecības. Ja P.Diddy vaina tiks pierādīta, viņam draud mūža ieslodzījums. 8. oktobrī viņš stāsies tiesas priekšā.

    P.Diddy māte Dženisa Kombsa.
    P.Diddy māte Dženisa Kombsa.

     

    «Melīgās apsūdzības nāk no tiem, kas meklē finansiālu labumu, nevis taisnīgumu. Šie cilvēki redzēja, cik ātri mana dēla juristu komanda noregulēja konfliktu ar viņa bijušo meiteni, tāpēc uzskata, ka arī tiks pie ātras naudas, ja apmelos viņu,» pauž repera māte Dženisa. Pērn P.Diddy bijusī draudzene uzrakstīja iesniegumu policijā, ka ilgstoši cietusi no vardarbības, taču drīz vien atteicās no nodoma tiesāties, sakot – konflikts noregulēts mierīgā ceļā. Tomēr tieši šis iesniegums pamudināja arī citus P.Diddy upurus ziņot par repera grēkiem.  

    Dženisa nenoliedz, ka viņas dēls «ir pieļāvis kļūdas». Viņa pauž:«Es nevēlos atainot savu dēlu kā ideālu cilvēku, jo viņš tāds nav. Viņš, tāpat kā mēs visi, pagātnē ir pieļāvis kļūdas.

    Mans dēls, iespējams, dažās lietās nav bijis līdz galam godīgs.

    Piemēram, noliedzot to, ka bijis agresīvs attiecībās ar bijušo draudzeni, lai gan viesnīcas kamera parādīja pretējo.  Dažkārt patiesība un meli tik cieši savijas, ka ir bail atzīt savu vainu kādā stāsta daļā, īpaši, ja šī patiesība ir pārāk sarežģīta, lai tai noticētu,» spriež Dženisa. Noslēgumā viņa piebilda, ka «melīgās apsūdzības seksuālā vardarbībā neļauj panākt taisnīgu tiesu īstajiem vardarbības upuriem, kuri to ir pelnījuši.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē