• «Mana sirds ir salauzta…» Meraija Kerija vienā dienā traģiski zaudē māti un māsu

    Personības
    Estere Jansone
    27. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Amerikāņu dziedātāja Meraija Kerija dalījusies ar skaudru vēsti. Viņa vienas dienas laikā zaudējusi savas tuvākās sievietes – mammu Patrīciju un vecāko māsu Alisoni.

    «Mana sirds ir salauzta, jo aizvadītās nedēļas nogalē es zaudēju savu mammu. Diemžēl, traģisku notikumu rezultātā mana māsa zaudēja savu dzīvību tieši šajā pašā dienā…» intervijā portālam People atklājusi dziedātāja Kerija. Plašākus komentārus Meraija par savu tuvāko sieviešu aiziešanu nesniedza.

    «Man tika īpaša iespēja aizvadīt pēdējo nedēļu ar mammu, pirms viņa no mums aizgāja,»

    piebilst Kerija.

    Meraijas Kerijas mātei Patrīcijai bija 87 gadi. Lai gan dziedātāja savu mammu ļoti mīlēja, viņu attiecības bija saspīlētas visas dzīves garumā. Patrīcija bija operdziedātāja un vokālā trenere, kas iedvesmojusi Meraiju izvēlēties dziedātājas karjeru. Tomēr sieviete bija strikta un prasīga. «Mūsu attiecību līkne ir dzelkšņaina virve ar lepnumu, kaunu, pateicību, skaudību, apbrīnu un vilšanos,» savā autobiogrāfiskajā grāmatā rakstījusi Meraija.

    Arī ar vecāko māsu Kerijai bijušas mīlošas, taču vienlaikus rezervētas attiecības – dziedātāja savā grāmatā uzsvērusi, ka ar māsu un brāli kontaktu neuztur. Alisone bijusi 63 gadus veca. 

    Kerijas māte Patrīcija kopā ar aeronautikas inženieri Alfrēdu Roju Keriju laida pasaulē trīs bērnus – meitas Alisoni, Meraiju un dēlu Morganu. Viņu laulība gan nebija ilga – tā izjuka, kad Meraijai bija vien trīs gadi. Kerijas tēvs Alfrēds aizsaulē devās 2002. gada jūlijā pēc cīņas ar retu vēža paveidu. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē