«Man kā kārtīgam vecim patīk paņemt jēlas gaļas klučus un tā kārtīgi spaidīt, mīcīt un marinēt,» žurnālam «Privātā Dzīve» izjusti stāsta aktieris Kristians Kareļins.
Aktieris neslēpj, ka ir ļoti asu garšu cienītājs, gaļai liek klāt dažādas asās mērces un aso garšvielu maisījumus. «Visu aso salieku arī Jāņu šašlikā. Jo vairāk, jo labāk.
Nezinu kāpēc, bet manis gatavotais šašliks garšo vien nelielam draugu lokam.
Pie viņiem tad arī Jāņos dodos. Kā kuro reizi – uz Lesteni, Lapmežciemu vai Biksēri,» teic Kristians.
Citu aktieru svētku receptes meklē žurnālā Privātā Dzīve!
- Pauls mīļajai Lanai uzlicis pieminekli
- Frizieris Pērs svinēs kāzas
- Krištopans aizmūk no 70. jubilejas dzīrēm; tirgo māju par miljoniem un zaudējis 30 kg
- Baiba Sipeniece-Gavare par attiecībām, fotografēšanos apakšveļā un humoru
- Kā nosvinēt Jāņus bez alus? Stāsta slavenības, kas vairs nedzer
- Režisore Zane Kreicberga apprecējusies divas nedēļas pirms nāves
- Vai Latvijas sirdsdziesmas uzvarētāji ir pāris
