• Mairi Briedi sarūgtinājuši Semjonova izteikumi: Es jūtos tā, ka Sandijs mani ir nodevis

    Skandāls
    Gita Vīksne
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mairis Briedis
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Mairis Briedis
    Nesen TV žurnālists Sandijs Semjonovs atklāja, ka Mairis Briedis par 20 000 eiro gribējis no viņa atpirkt filmu par boksera dzīvi, kuru Semjonovs nolēmis nerādīt. Ko par to saka Mairis Briedis?

    Pirms pieciem gadiem TV žurnālists Sandis Semjonovs sāka darbu pie dokumentālās filmas, kurā bija apņēmies iemūžināt boksera dzīvi. Filma tapa, taču Semjonovs nolēma to nerādīt. Nupat intervijā žurnālam Ieva Semjonovs pastāstīja, ka Mairis tomēr gribējis, lai filma nonāk uz ekrāniem un pat grasījies to atpirkt par 20 000 eiro. Šis fakts sabiedrībā raisījis dažādus viedokļus, bet ko par šo situāciju saka pats Mairis Briedis?

    Viņš sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» pagājušajā nedēļā atzina – esot nepatīkami, ka Semjonovs publiskojis šādu epizodi un neglaimojoši izteicies par Mairi.  Arī arguments, ka Brieža politiskā nostāja un uzvedība kara laikā ietekmējusi šo lēmumu, sportistu neapmierina. «Es jūtos tā, ka Sandijs mani ir nodevis. Viņš bija apņēmies izveidot kvalitatīvu filmu, bet rezultāts neatbilst mūsu sākotnējiem plāniem. Tie, kas mani nosoda par manu viedokli un redzējumu tajā laikā, ir pilnīgi akli, jo mēs visi skaidri redzam, kas notiek ar mūsu valsti, iedzīvotājiem, ekonomiku un demogrāfiju.

    Patiesās problēmas rada tie, kas pieņem likumus, lēmumus – deputāti un viņu palīgi, nevis es.

    Tāpēc viņiem jāpievērš sava uzmanība tur, kur patiesībā ir problēma, nevis jāmeklē vaina manā viedoklī. Cilvēkiem ir jāsāk rīkoties un jāsaka savs vārds, cīnoties pret patiesajām problēmām,» uzskata Briedis.

    Vairāk lasi žurnālā Privātā Dzīve!

    ​​​​​​​

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē