• Magone krīt izmisumā un uzskata, ka viņu apsēdis sātans

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Raidījuma «Slavenības. Bez filtra» veterāne Magone Liedeskalna piedzīvo virkni dramatisku brīžu – viņas telefons pārstāj darboties, māte nevēlas tikties un dēls sāk niķoties, kas liek Magonei apstāties ceļa malā un meklēt mierinājumu baznīcā.

    Piedzīvoto notikumu virkne iedzen Magoni izmisumā, kas liek neviļus meklēt pat dievišķo palīdzību pirms došanās ciemos pie bijušā vīra Venta.

    «Iebraucām tagad Kandavā, pirms satiekam Venti ir jāaiziet uz baznīcu, jo visi tie ceļa mošķi ir jānokrata nost, lai viņi paliek te, kapos, vai gulēt pie baznīcas,» stāsta Magone.

    Taču atkal klāt nākamā ķibele – baznīcas durvis ir slēgtas.

    «Bērni psiho, gulēt neiet. Tas nav normāli, vajag atbrīvot dvēseli, bet pat baznīca svētdienā ir ciet. Dievs, es vēlos parunāt, bet man nav iespējas. [..] Vismaz pie baznīcas svētajām sienām pieskaršos, ja nekā cita nav. Dievs, atbrīvo mani no tiem sātaniem, kas man nāk līdzi.

    Es netieku iekšā, tad es vismaz šādi ar tevi parunāšu. Man bieži vien piesienas un es pieļauju tās ir ļervas. Es pieļauju domu, ka tie ir enerģētiskie piesūcekņi, kas veidojas no cilvēku negācijām. Viņš tev piezīžas klāt pie pleca vai uz muguras, un vienkārši izlieto gan tevi, gan tavas ierīces,» pārliecināta ir Magone.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē