• Madaras Rābes un Andra Kiviča meita triumfē Itālijā. Atgriežas ar medaļu!

    Slavenību bērni
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Influenceres Madaras Rābes meita Kima, kas dzimusi attiecībās ar mūziķi Andri Kiviču, nupat ar medaļu atgriezusies no starptautiskās angļu valodas olimpiādes Pasaules fināla Itālijā.

    Influenceres Madaras Rābes un mūziķa Andra Kiviča meita savas angļu valodas zināšanas parādījusi patiešām augstā līmenī. Nupat viņu lidostā sagaidīja mamma un Madaras draugs Jānis Sniedzāns, lai kopā papriecātos par Kimas Rābes sasniegumu – bronzas medaļu! Piektklasniece Kima zināšanās pārspējusi vairāk nekā 60 dažādu valstu gudrākos vienaudžus.

    «Meitiņ, mēs ar Tevi lepojamies. Ļoti,» pauda Madara.

    «Mēs bijām ļoti lepni par Kimu, kad viņa uzvarēja Eiropas kārtu, bet tagad trešā vieta finālā! Viņa ir tāds malacis. Kima to ir nopelnījusi ar savu ieguldīto laiku, uzcītību, zināšanām, degsmi, ziedojot arī vasaras saulainos rītus!» gandarīta ir Madara un pateicas Siguldas pilsētas vidusskolas skolotājai Ievai Roķei, kas palīdzējusi Kimai sasniegt tik spožu rezultātu un Indrai Blaua, kura vasarā papildus ar Kimu strādājusi privātās nodarbībās.

    Kima Rābe.
    Kima Rābe.

     

    Apbalvošanas ceremonijā piedalījās arī Latvijas vēstniece Itālijā Elita Gavele, kura personīgi apsveica Kimu ar uzvaru. Pēc olimpiādes Kimai bija iespēja apskatīt arī tūristu iecienīto Perudžas pilsētu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē