• Liene Ušakova: Tas ir absurds mani dēvēt par mākslīgā skaistuma karalieni

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Šovā «Slavenības. Bez filtra» Lienes Ušakovas draugs Mārtiņš pauž neapmierinātību par Lienes aizraušanos ar mākslīgā skaistuma procedūrām, salīdzinot to ar atkarību. Savukārt Lienei ir savs viedoklis, veltot arī visai skarbus vārdus lielai daļai sieviešu.

    «Man liekas absurds, godīgi sakot, mani dēvēt par mākslīgā skaistuma karalieni. Tas nekas, ka es visu mūžu jau no jaunības interesējos par kosmetoloģiju, plastisko ķirurģiju, man tas liekas ārprātīgi saistoši un interesanti. Es šai te skaistumkopšanai pievērsos diezgan vēlu. Pastiprināti tas sākās 30 gados, ja neskaita saspricētas lūpas. Es noteikti to nenožēloju. Viss ir gaumīgi un viss ir līdzsvarā priekš manis. Man ir liela galva, es varu atļauties.

    Tajā laikā, kad es tikai sāku tam nopietni pievērsties, puse no latviešu slavenībām jau bija pārspricējušies krustu šķērsu. Citas sievietes liek sev gēla nagus un audzē tādas lāpstas. Skropstas ir katrai otrajai, tāpat ar matu pieaudzēšanu. Tas jau arī ir mākslīgais skaistums. Tad ir jautājums – kāpēc viņas sevi neieliek šajā kategorijā? Tajā pašā laikā brūk virsū citiem, sakot ārprāts, šitā mākslīgā slampa, bet pašas neatpaliek ar saviem pieaudzētajiem matiem,» skarba ir Liene Ušakova.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē