• Liene Ušakova bērnībā mājās nesusi peles

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Liene Ušakova
    Foto: Publicitātes foto
    Liene Ušakova
    Liene Ušakova kopā ar savu mīļoto Juri Zundovski raidījumā «Slavenības. Bez filtra» ir devusies uz zooloģisko dārzu, kur abi dalās bērnības atmiņās par dzīvniekiem. Liene atklāj aizraujošas un reizēm pat pārsteidzošas detaļas par savu bērnību – gan vecmāmiņu, gan viņas mīlestību pret dzīvniekiem.

    Liene Ušakova atklāj, ka viņas bērnība nebija pilnīgi parasta – viena no spilgtākajām atmiņām ir vecmāmiņas dzīvnieki, kurus viņa ļoti mīlēja: «Man bērnībā mājās bija atnesti gandrīz visi iespējamie dzīvnieki. Manai omītei bija buciņš no meža, cauna, kas koda kājās, ja nedeva gaļu.»

    Viņa atklāj, ka dzīvnieki ir vienmēr bijuši īpaši nozīmīgi viņas ģimenē. «Vasarā, kad raka kartupeļus laukā, mēs nesām mazos peļu bērniņus, klusi turējām leļļu mājā un barojām ar pipeti pienu. Mani omīte gandrīz nosita par to, ka es esmu atnesusi veselu peļu ģimeni mājās. Omīte visus dzīvniekus glāba un izaudzināja, pēc tam laida brīvībā. Mums bija tik daudz dzīvnieku, un tas bija interesanti,» atminas Liene Ušakova.

    Sarunas laikā Juris dalās atmiņās arī par savu bērnību – izrādās, ka viņa bērnībā mamma bija pret mājdzīvnieku mājās: «Mamma vispār neļāva nevienu dzīvnieku, tad mēs vienu dienu atradām bruņurupuci parkā un mēs paņēmām uz mājām. Mēs nopirkām jau būrīti, tad mamma atļāva paturēt. Bet pēc kādām trīs dienām mēs redzējām avīzē, ka pazudis bruņurupucis, tāpēc atdevām to atpakaļ.»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē