• Liene Šomase: Latvijā ir daudz stipru sieviešu, bet…

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    TV šova «Ģimene burkā» iknedēļas raidījumā «Burku studijā!» ar savu viedokli par to, kā saglabāt attiecībās romantiku un vai tas vispār ir nepieciešams, dalījās populārā dziedātāja Liene Šomase. Viņa arī atklāja to, kāpēc savulaik izjuka viņas attiecības ar meitas tēti.

    Viņa atzīst, ka tad, kad ģimenē ienāk bērniņš, it īpaši, ja tas ir pirmais bērns, romantiku saglabāt ir grūti. «Atceros, ka man bija ķeizars, man ilgi tas viss dzija, ļoti sāpēja, likās, ka visa pasaule sagriezīsies otrādi – kāda tur romantika… Bet to romantiku tomēr vajag saglabāt.»

    Viņa atceras, ka tolaik, kad meita bijusi maza, Liene bijusi ļoti egoistiska: «Ja sieviete ir pārāk egoistiska, tas ir laika jautājums, kad attiecības izjūk. Ir ļoti svarīgi gribēt to romantiku. Es pati ļoti biju ieciklējusies uz darbu, varbūt man bija neliela pēcdzemdību depresija, bet es to nevienam neteicu. Es vienmēr esmu bijusi tā stiprā. Bet mums daudzas sievietes Latvijā ir stiprās, bet vajag būt sievišķīgām, kaislīgām, runāt ar vīrieti par visām situācijām. Es vispār toreiz nerunāju. Tas pārvilka visam svītru.»

    «Mēs vēl neesam [oficiāli] šķīrušies, bet mums ir ļoti labas attiecības. Es biju tā, kas pieņēma šo lēmumu – aiziet prom. Gribu ieteikt sievietēm – nepazaudējiet savu seksualitāti, eleganci, sievišķību, trauslumu. Nepalieciet par mājsaimnieci, kas tikai visu laiku berž!»

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē