• Lauris Reiniks atklāj neparastu iemeslu, kādēļ amerikāņi zina par Latviju

    Personības
    Estere Jansone
    30. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Nauris Veiss
    Latviešu dziedātājs Lauris Reiniks padalījies ar kādu savādu atziņu. Sarunā ar kādu amerikāņu fotostudijas īpašnieku, viņš noskaidrojis, ka Latvijas vārds ASV nav svešs. Tomēr iemesli, kuru dēļ par Latviju zina amerikāņi, no sirds pārsteiguši Lauri.

    Šonedēļ Latvijā iemīļotais mūziķis Lauris Reiniks devās tālā ceļojumā uz ASV lielpilsētu Losandželosu. Tur viņš saticis un izvizinājis pa pilsētu savu «Amerikas mammu», bijušo Losandželosas latviešu skolas direktori Noru Mičuli, kā arī saticies ar vietējiem. Kāda tikšanās īpaši pārsteigusi Reiniku.

    «Vakar mani interesanti pārsteidza foto studijas īpašnieks šeit Losandželosā. «O, tu esi no Latvijas. Zini, kā mēs zinām Latviju?» Man uzreiz galvā sportisti vai kāds seriāls. «Pie jums filmēja vienu The Bachelorette (Vecmeita) sezonu un

    2005.gadā Miss Universe konkursā bija ārkārtīgi skaista latviete zaļā kleitā, par kuru visi darbā runāja nākamajā dienā,»

    raksta Lauris, paužot izbīli, ka kungs pēc 20 gadiem spējis atcerējies daiļavas kleitas krāsu.

    Lauris neslēpis, ka viņam gan Amerikā iemīļoto latviešu skaistuli nācās meklēt interneta dzīlēs. Tā izrādījusies māksliniece Ieva Kokoreviča jeb tagad – Rubene. «Vārdsakot, sveiciniet Ievu, ja satiekat! Viņu atceras,» aicina dziedātājs.

    Māksliniece Ieva Rubene sociālajos tīklos atblidējusi Laurim un nodevusi sveicienu atpakaļ. «Aizkustinoši, ka pēc 20 gadiem otrā pasaules malā mani kāds vēl atceras. Jāsāk domāt, ka varbūt tomēr bija jāpaliek tajā jomā,» priecājas skaistumkaraliene. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē