• Latvijas daiļās šķirtenes klausās vienu un to pašu mūziku! Satiekas koncertā Vīnē

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    9. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sabiedrībā zināmas dāmas – Anna Rozīte, Gundega Skudriņa un Marija Jansone, kuras nesen paziņojušas par šķiršanos, visas kā viena augustā devās uz Vīni, kur satikās kādas slavenas grupas koncertā!

    Izrādās, brīvās meitenes klausās vienu un to pašu mūziku. Augusta vidū Latvijā zināmas dāmas, kuras pieņēmušas nebūt ne vieglu lēmumu – šķirt laulību, satikās britu grupas Coldplay koncertā.

    Zeltiņas meita ceļo kopā ar mammas māsu

    Aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Jansone uz Vīni devās kopā ar savas mammas māsu māsu dermatoloģi Laumu Valeini. Augusta vidū Marija paziņoja, ka šķir laulību, un šī bija lieliska izraušanās no jaunajām ikdienas rūpēm. Vīnē dāmas apmeklēja ne tikai koncertu, bet arī Sisī un Albertīnas muzeju.

    Rozīte izvēdina galvu ar draudzeni

    Uztura speciāliste Anna Rozīte par to, ka viņas sešu gadu ilgā laulība ar sabiedrisko attiecību speciālistu Gintu Federu ir izjukusi, paziņoja augustā. Lai izvēdinātu galvu, viņa ar draudzeni devās uz Vīni. «Biju pavisam īsā izbraucienā kopā ar draudzeni. Lai gan neesmu liela Coldplay fane, man koncerts šķita ļoti jauks un sirsnīgs,» žurnālam Privātā Dzīve atzina Anna. Beidzamajās nedēļās uztura speciāliste dzīvo visai savrupi un ar savām ikdienas gaitām publiski nedalās. Arī šoreiz tikai norādīja, ka, ņemot vērā pašreizējo situāciju viņas dzīvē, nav noskaņojuma ceļojumiem.

    Skudriņa – īsta Coldplay fane!

    Pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa par šķiršanos no vīra uzņēmēja Gundara Skudriņa paziņoja pērnajā vasarā. Viņa ir liela grupas Coldplay fane, un uz šīs grupas koncertā viņa devās gan uzreiz pēc šķiršanās, gan tagad. «Jau pagājušajā gadā nopirku biļetes uz Vīnes koncertu un uzdāvināju tās vecākajai meitai Gerdai Jasmīnai 18. dzimšanas dienā. Par koncertu bijām stāvā sajūsmā!» atzīstas Skudriņa. Uz Vīni Skudriņas devušās draugu kompānijā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē