• Lana Del Reja aprecējusies ar aligatoru tūres gidu

    Slavenību kāzas
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Kāds daiļās amerikāņu dziedātājas Lanas Del Rejas pietuvināts avots apstiprinājis, ka nu mūziķe ir oficiāli iecelta sievas kārtā. Viņas izredzētais vīrietis ir Džeremijs, gids, kurš vada aligatoru tūres mežonīgajos Luizinānas štata ūdeņos.

    Pāris mijuši gredzenus šīs nedēļas ceturtdienā, 26. septembrī. Lanas Del Rejas fani jau mēnešiem mēļoja, ka dziedātāja gatavojas kāzām ar Džeemiju Dufrēnu – gidu, kurš vada tūres aligatoru pārņemtajos Luizinānas purvos. Te arī Lana ar savu izredzēto sapazinusies. Viņa 2019. gadā savā Facebook profilā publiskoja bildi no tūres kopā ar gidu. «Džeremij, ļauj man būt kapteinei Artūra piepūšamo laivu tūrē!» bildi rotaļīgi komentējusi dziedātāja.

    «Kāzu ceremonija un bankets notika tajā pašā līcī, kur Džeremijs vada savas tūres,» žurnālam People atklājis kāds Del Rejas tuvinieks. Pati māksliniece publiski par kāzām nav komentējusi. Viņa pirmo reizi Džeremiju stādīja priekšā kā savu mīļāko tikai šī gada maijā – viņa savā Instagram publikācijā bija atzīmējusi Dufrēnu kā «savu čali».

    Kāda autora publiskotajā video sociālajos tīklos redzami Del Reja un Dufrēns kāzu dienā. Abi mīlnieki acīmredzami staro no prieka – līgava jaunajam vīram velta mīlas pilnus skatienus, bet līgavainim seju rotā laimes pilns smaids. Mūziķe kāzās bija tērpusies garā, sniegbaltā kāzu kleitā, bet garie mati saņemti garā astē, kas brīvi krīt pāri vienam plecam. Savukārt Džeremijam kāzu dienā mugurā bija melns uzvalks un pieskaņota veste, bet kājās – brūnas kurpes.

     

    @dailymail EXCLUSIVE: Lana Del Rey is officially a married woman as she tied the knot with gator tour guide Jeremy Dufrene on Thursday — just one month after their romance was revealed. 🎥 BACKGRID #breaking #lanadelrey #jeremydufrene #louisiana ♬ original sound – ‍r7ptor

     

    39 gadus vecā dziedātāja Del Reja guva slavu 2011. gadā. Viņas pirmais singls Video Games kļuva par pasaules hitu – ļaudis burtiski iemīlējās Lanas dziļajā, saldsērīgajā dziedājumā. Drīz vien sekoja tādas balādes kā Summertime Sadness un Born to Die, kuras ieguva kulta statusu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē