• Lady Gaga tiešām saderinājusies! Ak, romantiskā Parīze…

    Saderināšanās
    29. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Olimpiādes laikā Parīzē vienlīdz karsti apspriež gan sportistu panākumus, gan atklāšanas ceremonijas zvaigznes Lady Gaga privātās dzīves jaunumus.

    Internetā nonākuši video kadri, kur popmūzikas zvaigzne Lady Gaga olimpiādes laikā iepazīstina savu draugu uzņēmēju Maiklu Polanski ar Francijas premjerministru Gabrielu Atelu. Sarunā ar politiķi 38 gadus vecā dziedātāja Palanski nosauca par savu līgavaini.

    Jau pirms dažiem gadiem medijos parādījās ziņas, ka Lady Gaga izveidojušās nopietnas attiecības ar Polanski. Viņa saviem draugiem sacījusi, ka vēlas realizēt dažus projektus, un tad dziedātāja pievērsīsies ģimenes veidošanai. Aprīlī Lady Gaga pirkstā uzmirdzēja iespaidīgs saderināšanās gredzens, bet jūnijā uzvirmoja runas, ka dziedātāja esot stāvoklī. Tās gan Ladyu Gaga ātri vien noliedza. «Es neesmu stāvoklī, vienkārši rūgti raudu sporta zālē,» jokoja popzvaigzne.  

    Lady Gaga un Maikls Polanskis ir pāris jau četrus gadus. Iepriekš dziedātāja bija saderinājusies ar aktieri Teiloru Kiniju, bet pirms tam bija attiecībās ar savu aģentu Kristianu Karino.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē