• «Labi nav…» Pēc laulības šķiršanas no Sedokovas Timma pamatīgi satrauc savus sekotājus

    Slavenības
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Kā amerikāņu kalniņi – tā varētu raksturot latviešu basketbolista Jāņa Timmas un karstasinīgās ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas savienību. Vēl pirms pāris gadiem abi jūsmoja viens par otru un skaļi dalījās mīlestības apliecinājumos, tad šodien Timmas un Sedokovas laulība piedzīvojusi krahu.

    Pēdējā gadā daudz kas liecināja, ka Sedokova un Timma ies katrs savu ceļu. Jau Valentīndienā ugunīgais pārītis tūkstošiem sekotāju demonstrēja asu konfliktu savā starpā. Toreiz Anna ar asarām acīs solīja izstāstīt par abu šķiršanos, taču jau pavisam drīz uz Krieviju no Turcijas pie mīļotās atsteidzās Timma ar lielu rotaļu lāci, rožu klēpi un kartīti. Timma un Sedokova atkal krita viens otra apskāvienos un attiecības tika glābtas.

    Tomēr šim mīlasstāstam nebija lemts būt ilgam un mūžīgam. Drīz vien Sedokova sociālajos tīklos atkal publiski izteicās par savu attiecību līkločiem. Viņas pēdējais iznāciens bija dalība sarunu šovā «Starp citu», kur viņa visai plašajai Krievijai skaļi paziņoja: «Vēl neesam izšķīrušies. Taču mēs esam pieņēmuši tādu lēmumu. Tas ir sarežģīts lēmums, kas brieda pat kādu pusotru gadu. Mēs visu laiku centāmies cīnīties un glābt, taču tad es sapratu – viss. Es viņam teicu: «Man liekas, ka šī laulība sevi jau ir izsmēlusi, laiks to izbeigt. Ja viss būs labi, noslēgsim jaunu».» Savukārt Jānis Timma sociālajos tīklos izteicies īsi: «Viņa ir satriecoša. Tas esmu es,» liekot nojaust, ka pie attiecību izjukšanas vainojams ir tieši viņš.

    Šā gada oktobra vidū Sedokova ir iesniegusi oficiālu laulības šķiršanas prasību. Mēneša laikā viņas un Timmas savienība tiks šķirta. Pati dziedātāja turpina sociālajos tīklos publiskot ziņas, ka šobrīd jūtoties atvieglota un šķiršanās bijis loģisks risinājums. «Es esmu nogurusi no visa šī. Es neesmu tik stipra, kā visi to redz. Taču, es tikšu tam pāri. Man ir bērni. Man esmu es. Es visu izdomāšu,» raksta Sedokova.

    «Pārstāj no manis visu laiku kaut ko pieprasīt. Beidz man pārmest. Beidz mani sāpināt. Pietiek. Es esmu stipra, taču visam ir savas robežas. Tad, kad tas beigsies, es celšos. Jo celties un iet uz priekšu ir izvēle. Tas gan ir sarežģīti un grūti,»

    caur «puķēm» Sedokova uzrunā savu bijušo vīru.

    Tomēr Timmas publiski redzamās darbības pamatīgi satraukušas gan viņa sekotājus, gan citus sportistus. Pirmdienas vakarā basketbolists savā Instagram profilā uz neilgu brīdi veidoja tiešraidi, kurā ar telefona kameru filmēja skatu uz leju no balkona margas, tad dažos mirkļos pazibēja ainas ar Timmas galda saturu – alkohola pudeli, tukšu tablešu iepakojumu, arī baltu pulverveida vielu un sarullētu banknoti. Fonā nepārtraukti skanēja bijušās sievas Sedokovas dziesmas, bet pats sportists video tiešraidē redzams nebija, kā arī uz satrauktajiem sekotāju komentāriem neatbildēja.

    Bažas par Timmas mentālo stāvokli izteicis sporta ziņu medija Sportacentrs.lv galvenais redaktors Jānis Celmiņš.

    «Aizdomājos, kā būtu jāreaģē sabiedrībai, redzot, kā viens no Latvijas top basketbolistiem, kuram pēdējās sezonas bijušas samocītas, šobrīd sociālajos tīklos dalās ar saturu, kas rada bažas par viņa mentālo un fizisko stāvokli… vai būtu jāreaģē? Kā jāreaģē? Kam jāreģē?»

    saka sporta žurnālists.

    Arī citi Timmas sociālo tīklu sekotāji atzīmēja neseno traģisko notikumu ar britu popzvaigzni Liamu Peinu, kurš mentāla sabrukuma brīdī, delīrija pārņemts traģiski mira Buenosairesas viesnīcā. Brīdī, kad Timma savā videotiešraidē kādā brīdī sācis filmēt skatu lejup no balkona margas, tiešraides vērotājiem sāka mesties šķēmi un uz mirkli šķita, ka video saturs piedzīvos traģisku pavērsienu. «Jāni, jums ir vēl visa dzīve priekšā! Padomājiet – jums taču ir mazs pusītis!» basketbolistu uzrunāja kāda sieviete. «Jāni, lūdzu nedari to!» rakstījis cits komentētājs. Drīz vien baketbolists rimies un iegājis iekštelpās. 

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē