Iemīļotā komponista Raimonda Paula apbrīnojamās darba spējas skatītāji varēja vērot mūzikas nama «Daile» jubilejas pasākumā, kad Maestro uz skatuves kāpa vairākkārt. «Daudz esmu te spēlējis, un, kamēr vēl varu, tikmēr spēlēšu. Šoreiz pasākums ievilcies nedaudz par garu, bet, ko lai dara – jubileja taču,» saprotošs ir Pauls.
Vaicāts par tuvākajiem plāniem, sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» Maestro iesaucas: «Kādi šajā valstī var būt plāni? Dzīvo, kamēr var!» Šobrīd Pauls aktīvi koncertē kopā ar jauno, talantīgo dziedātāju Paulu Saiju, kuru viņš paņēmis savā paspārnē. «No viņas dienās iznāks pieklājīga latviešu dziesmu izpildītāja. Esmu par to pārliecināts, jo publika laukos viņu ļoti labi uzņem,» jauno mākslinieci uzslavē viņš.
Pirms nedēļas Maestro ar aktieri Andri Keišu viesojās TV3 raidījumā «Šefu gaidījāt?», kurā baudīja Andas Zadovskas un šefpavāra Raimonda Zommera pagatavotās vakariņas – frikadeļu zupu, sakņu grūdeni ar kotletēm un bubertu, kas ir viens no Paula iecienītākajiem bērnības ēdieniem. Viņš atzina, ka pēc mīļotās sievas Lanas došanās mūžībā dzīve ir krietni sarežģījusies.
«Nevarētu teikt, ka tagad dzīvoju pusbadā, bet, man vairs nav, kas mājās gatavo.
Ēdu visu, kas gadās, ko meita un mazmeitas atnes. Katrs ēdiens man šķiet brīnišķīgs,» raidījumā teica Pauls.
Plašāk lasiet žurnāla «Privātā Dzīve» jaunākajā numurā!