• Kristīne Beitika: Pats skaistākais, ko tu vari piedzīvot un redzēt – savas mammas prieku

    Kristīne Beitika
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Digitālā satura veidotāja Kristīne Beitika viesojās raidījumā «Kad viņas satiekas», kur dalās pārdomās par ģimenē pārdzīvotajām grūtībām un personisko pieredzi. Kristīne atklāj, kā grūtības viņas ģimenē ir padarījušas viņu empātiskāku un saprotošāku.

    Kristīne Beitika atklāj, ka viņas ģimenei nācies saskarties ar vairākiem izaicinājumiem, kas viņus ir tikai stiprinājuši: «Mēs esam piedzīvojuši tādas situācijas, kurās ir bijis jābūt ļoti stipriem. Šīs grūtības ir devušas vērtīgas dzīves mācības un veicinājušas spēju just līdzi citiem. Empātija ir kļuvusi par manu dzīves pamatu, kas palīdz ne tikai saprast citu cilvēku izjūtas, bet arī būt atbalstošai un līdzjūtīgai. Tas ir veidojis mani kā cilvēku,, un es domāju, ka tas ir audzējis manu empātiju,» tā Kristīne Beitika.

    Kristīne uzskata, ka empātija ir būtiska, lai veidotu stipras un pozitīvas attiecības: «Bez empātijas mēs nevaram veidot īstas un patiesas saiknes ar cilvēkiem.

    Empātija ne tikai padara cilvēkus tuvākus viens otram, bet arī palīdz pārvarēt savstarpējos konfliktus un nesaskaņas.

    Tā ir vērtība, kuru cenšos ieaudzināt arī savos bērnos, lai viņi augtu par līdzjūtīgiem un saprotošiem cilvēkiem. Es esmu kļuvusi ļoti pieņemoša, jo mana mamma ir bijusi vardarbīgās attiecībās, kur viņa meloja, un es redzēju cauri zilumiem, aizkrāsotām acīm, vīriešu un alkohola atkarībai. Es nezinu, kāda Dieva brīnums vai dāvana viņu atgrieza dzīvē. Es tiešam vairs necerēju!»

    «Viņa aprecējās 50 gados, kur mēs ar vīru bijām vedēji. Viņā bija laimīga, un vienalga, kāda bija dzīve līdz šim. Tas ir pats skaistākais, ko tu vari piedzīvot un redzēt – savas mammas prieku. Man tas ir brīnišķīgs notikums, un es aizdomājos, kā es varu izveidot attiecības ar meitām, lai es nebūtu pārmetoša un riebīga. Es vēlos izveidot attiecības ar meitām tā, lai tās būtu mīlošas un ar cieņu vienai pret otru,» atklāj Kristīne Beitika.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē