• Krieviju satrauc Pugačovas bērnu audzināšana. Viņus vajagot atņemt!

    Slavenības
    Estere Jansone
    12. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alla Pugačova ar Maksimu Galkinu un bērniem Elizabeti un Hariju.
    Foto: Instagram/maxgalkinru
    Alla Pugačova ar Maksimu Galkinu un bērniem Elizabeti un Hariju.
    Saprotams, ka krievu dīva Alla Pugačova ar ģimeni vairs dzimtenē miera garā neatgriezīsies. Kopš humorists Maksims Galkins un primadonna Alla Pugačova asi nosodījuši Krievijas iebrukumu Ukrainā, pret spīdekļu pāri vērstas dažādas sankcijas. Taču nu kāda Krievijas organizācija aicinājusi atņemt slavenību pārim pašu dārgāko.

    Kopš kara sākuma Ukrainā krievu zvaigžņu pāris Pugačova un Galkins dzimteni ir pametuši. Ģimene ar bērniem apmetusies Izraēlā, reizēm uzturas Kiprā un Latvijā. Krievijas iedzīvotāji ar Galkina un Pugačovas dzīvesveidu nav mierā. Krievijas propogandas organizācijas «Krievu veterāni» līderis Ildars Rezjapovs paziņojis, ka slavenību ikdiena nopietni bojājot bērnu psihoemocionālo stāvokli. Primadonnas atvases spiestas nemitīgi pielāgoties arvien jauniem apstākļiem, vēsta ukraiņu portāls unian.net.

    Organizāciju uztrauc Pugačovas bērnu adaptācija atšķirīgās klimata joslās – Rezjapovs uzsver, ka dvīņiem esot jāpārceļas no karstas vietas uz vēsāku, bērni nemācās parastā skolā, bet gan guļot baseina malā un laiskojas, tikmēr vecāki viņu bildes izliek sociālajos tīklos. Propagandists aicina atņemt Pugačovai un Galkinam bērnus tiklīdz ģimene spers kāju Krievijā. «To pieprasa sabiedrība. Līdz ar zvaigžņu ierašanos bērnus jānodala no mātes un tēva. Viņus jānogādā atpakaļ Krievijas skolā, kur viņiem būs jāpilda mājasdarbi, jāēd skolas ēdnīcā un jākārto matemātikas eksāmeni,» pausts organizācijas paziņojumā.

    Jau ziņots, ka humorists Maksims Galkins Krievijā ir iekļauts ārzemju aģentu sarakstā. Šoziem Krievijas mediji ziņoja, ka valsts grasās konfiscēt lepno 10 miljonus vērto Galkina pili, kura nu jau vairākus gadus stāvot tukša. Valsts domes deputāts Dmitrijs Gusevs aicinājis Allai Pugačovai par Krievijas valdības kritizēšanu atņemt tautas mākslinieces nosaukumu, bet Galkinam jau atņemti Kuzbasa Goda ordeņi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē