• Ko šī diena tev nesīs? Ielūkojies numeroloģijas pasaulē

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Stock-Asso / Shutterstock
    Vai tici skaitļu spēkam? Vai vēlies uzzināt, ko skaitļi var atklāt par tavu personību, likteni un ikdienas notikumiem? Nepalaid garām jauno raidījumu «Skaitļu maģija». Kopā ar harizmātisko numeroloģi Ilzi Bunu – Lediņu dosimies aizraujošā ceļojumā pa skaitļu pasauli, iepazīstot dažādu numeroloģisko sistēmu principus, kā arī atklājot ciparu simbolisko nozīmi un to ietekmi uz dažādām mūsu dzīves jomām.

    Raidījuma vadītāja Ilze Buna – Lediņa ir pārliecināta, ka katram ciparam ir sava nozīme, un ka, izprotot skaitļu valodu, mēs varam labāk izprast sevi, savstarpējās attiecības un apkārtējo pasauli.

    Raidījumā «Skaitļu maģija» viņa dalīsies ar savām zināšanām numeroloģijā un sniegs praktiskus padomus, kā tās pielietot ikdienas dzīvē. Ilze atzīst, ka arī viņai pašai numeroloģija ir palīdzējusi atvērt savu potenciālu: «Numeroloģija man deva impulsu – dari vairāk! Mans dzīves moto šobrīd ir – esi savas dzīves labākā versija!»

    Viņa atzīst, ka numeroloģija palīdz iegūt ziņas gan par personīgo izaugsmi, ģimenes apstākļiem, bērniem, attiecībām. Arī sabiedrībā notiekošie procesi ir saistīti ar konkrētajiem datumiem. Piemēram, šie skaitļi spēj parādīt, kuras valstis ir tendētas uz agresiju, ar domu citos veicināt krīzes rašanos.

    Tāpat no dzimšanas datuma vien ir iespējams apskatīt personas misijas, apziņas, realizācijas un dzīves būtības skaitļus, kas tad arī sniedz informāciju par konkrēto dzīves posmu, mērķiem un izaicinājumiem.

    Izzinot skaitļu slēptos vēstījumus, raidījums Skaitļu maģija apskatīs katra datuma numeroloģiskos notikumus, sniedzot atbildes uz tādiem jautājumiem, kā – kādas iespējas vai šķēršļi šodien gaidāmi, no kā uzmanīties un kas mūs sagaida?

    Skaties katras dienas aktuālo vēstījumu portālā 1188play, ļaujies skaitļu noslēpumainajam spēkam un atklāj jaunas iespējas!

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē