• Kianu Rīvsam – 60! Kā klājas Holivudas noslēpumainākajam aktierim?

    Slavenības
    Estere Jansone
    2. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aleksandra Granta un Kianu Rīvss.
    Foto: Ovidiu Hrubaru/Shutterstock
    Aleksandra Granta un Kianu Rīvss.
    Šodien asa sižeta filmu Matrikss un Džons Viks zvaigznei Kianu Rīvsam aprit apaļi 60 gadi. Līdz šim viņš no liekas uzmanības ir vairījies kā no uguns un sargājis savas privātās dzīves notikumus no mediju acīm. Tomēr nesen pasaulē iemīļotais aktieris atklāja kādu nozīmīgu jaunumu viņa dzīvē.

    Kianu Rīvu varētu dēvēt par Holivudas mistēriju – viņš allaž ir slēpis savas privātās dzīves detaļas un glancēto žurnālu intervijās ļāvis uzzināt tikai par jaunumiem viņa profesionālajā karjerā. Tikai nesen, pirms pieciem gadiem, Kianu Rīvss publikas priekšā parādījās kopā ar savu mīļoto sievieti, mākslinieci Aleksandru Grantu. Vēlāk tika noskaidrots, ka abi iepazinušies tālajā 2009. gadā kādā ballītē, bet satuvinājušies, kad Aleksandra ilustrējusi Kianu sarakstīto grāmatu Oda laimei. Abu draudzība pāraugusi mīlestībā.

    Vislabākā mīlestība – brieduma gados

    Pērnā gada septembrī Rīva mīļotā sieviete žurnālam People atklāja, viņas un pasaulslavenā aktiera mīlestības veiksmes atslēga ir attiecību uzsākšana nobriedušā vecumā.

    «Manuprāt iemīlēšanās brieduma gados ir skaista

    – es jau biju uzbūvējusi savu karjeru pirms sākās šīs attiecības. Es jutos ļoti pašpārliecināta par sevi un nebaidījos uziet uz sarkanā paklāja,» medijam sacījusi Granta.  «Kas man ļoti patīk Kianu un mūsu savienībā ir tas, ka mēs vienmēr izaicinām viens otru iesaistīties jaunos projektos. Redzot, kā viņš spēj tikt galā ar grūtībām, mani iedvesmo. Viņš ir tik radošs, viņš ir tik mīļš. Viņš ir ļoti strādīgs,» Rīvu žurnālam cildinājusi Aleksandra.  

    Zaudējis bērnu un mīļoto sievieti

    Kianu Rīvsam šīs ir pirmās ilgtermiņa attiecības pēc traģēdijas ar viņa dzīvesbiedri, režisora Deivida Linča asistenti Dženiferu Simu. Pāris satikās 1998. gadā un jau nākamā gada nogalē gaidīja savu pirmdzimto, taču bērniņš piedzima bez dzīvības pazīmēm. Sāpju pārņemti, Rīvs Ar Simu izšķīrās, taču drīz vien atkal atrada ceļu viens pie otra.

    Taču 2001. gadā Dženifera Sima cieta autoavārijā, kurā zaudēja dzīvību.

    Šis notikums emocionāli traumēja Kianu Rīvu – viņa nākamās attiecības bija īsas un nenopietnas. Fani mēļojuši, ka aktieri teju vienmēr redzējuši noskumušu un depresīvu.

    Iespējams, ka pagātnes rēgi rosinājuši Rīvu pievērsties reliģijai. Viņš gan nav atklājis, kādu ticību viņš ir pieņēmis, taču dažiem medijiem aktieris ir devis pavedienus, ka tas ir budisms. Vaicāts, kam tic Holivudas zvaigzne, viņš atbildējis: «Es ticu Dievam, iekšējai ticībai, pašam, kaislībām un citām lietām.» Rīvs piebildis, ka reliģija ir ļoti svarīga un neatņemama viņa dzīves sastāvdaļa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē