• Kerkirai rituālu veikšanai vajadzīga atsevišķa māja

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Raidījumā «Ģimene burkā» Kerkira Graudiņa nonākusi pie neparastas atziņas – viņai ir nepieciešama atsevišķa māja, lai veiktu savus rituālus. Kerkiras lēmums ir balstīts uz viņas dziļo pārliecību par rituālu nozīmīgumu un personīgo telpu to veikšanai.

    Kerkira skaidro, ka rituāli ir neatņemama viņas dzīves sastāvdaļa, un viņai ir svarīga privātā telpa, kurā šos rituālus var veikt netraucēti. Šo domu pastiprina kārtējo negatīvo komentāru virkne sociālajos tīklos. «Iedomājies, tik forši atpūtāmies, viss bija labi un izbaudījām laiku.

    Atbraucām uz Latviju, kaut kas gaisā notiek, un tad visi komentētāji kā sarunājuši – šonedēļ pačakarēsim viņai galvu. Man vienkārši sūta vēstules un komentārus. Viena sieviete pie manas bildes bija pielikusi komentāru pie mūsu kāzu bildes 7 gadus atpakaļ, ka es tajā bildē izskatos labāk nekā tagad. Es pat neteiktu, ka tas var saniknot, bet vairāk tieši izbrīnīt, ka cilvēki, pilnīgi sveši, kas mani nepazīst, raksta privāti tādas nesmukas vēstules. Jāaiziet salasīt žagari mežā vai malku, tad jāsalasa papardes [nelabvēļu atbaidīšanas rituāla veikšanai],» stāsta Kerkira.

    Tāpat viņa atklāj, ka šādu rituālu veikšanai noderētu piemērotāka māja, kas būtu ezera un kalna tuvumā.

    «Lasot vairāk par to visu, es saprotu, ka īstu tradīciju ievērošanai saulgriežos ir nepieciešama pavisam cita mājvieta – lai būtu ezers, kalns. Es esmu aizdomājusies par to, ka es gribētu arī viesu māju,» savas vēlmes pamato Kerkira Graudiņa.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē