• Kerkira ar apvārdotām svecēm dodas ciemos pie Katy Tindemark – ko ar tām iesāks?

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Raidījuma «Slavenības. Bez filtra» dalībniece Katy Tindemark tiekas ar dzimtas matricu speciālisti Kerkiru Graudiņu, lai saprastu, kā tikt galā ar dzimtas lāstu sieviešu līnijā. Katy vecmāmiņa savu dzīvību atņēma pati, mamma nomirusi dzemdībās, tāpēc Katy ir satraukta, vai arī viņas dzimtā, jo īpaši meitai, nedraud tikpat traģisks liktenis.

    Kerkira paziņo, ka ir paņēmusi līdzi īpašas sveces, kuras apvārdotas tieši Katy vajadzībām. Tās tiek liktas lietā, izkvēpinot mūziķes mājvietu no negatīvās enerģijas.

    «Melnās sveces dedzina tad, kad tev ir sajūta, ka notiek kaut kādas skaudības. Reizi nedēļā dedzini, pārpalikumus paturi. Tad, kad visas trīs ir izdedzinātas, tad tos pārpalikumus aproc zemē ārpus mājas,» māca Kerkira Graudiņa. Tāpat viņa uzdāvina Katy sarkanas krāsas sveces, kuras nesīs mīlestību brīžos, kad tās trūkst.

    Pēc rituāla veikšanas abas dodas aprakt sveču paliekas mājas pagalmā. Tas tiek izdarīts blakus izkārnījumu čupai, kas Katy mazliet mulsina. Taču Kerkira ir pārliecināta: «Tas uz naudu!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē