• Keita Midltone publisko jaunumus par savu veselību: Jūtos tik atvieglota…

    Britu karaļnams
    Marta Kalniņa
    9. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ēkrānuzņēmums
    Velsas princese Keita Midltone beidzot noslēgusi ķīmijterapijas kursu.

    Ar saulainu un ģimenisku video Keita Midltone uzrunā visus, kuriem no sirds rūp Velsas princeses veselība. Viņai ir cerīgi jaunumi. «Tagad, kad vasara tuvojas izskaņai, es nespēju vārdus ietērpt to, cik atvieglota jūtos, noslēdzot ķīmijterapijas kursu,» pauž Velsas princese. 
    «Šis bija šausmīgs un neparedzama laiks visai mūsu ģimenei,» neslēpj Keita un paziņo, ka atgriezīsies pie karaliskās ģimenes locekļa pienākumu pildīšanas. «Tuvākajos mēnešos, tiklīdz to spēšu,  atgriezīšos darbā un publiskajā dzīvē,» sola viņa. 

    Keita atzīst, ka  tagad visa viņas enerģija tiks veltīta tam, lai nepieļautu vēža attīstīšanos. «Dzīve, kā jau mēs zinām, var mainīties vienā acu mirklī,» tā Keita.

    «Es daru visu, lai pēc iespējas ilgāk būtu brīva no vēža.
     

    Lai arī ķīmijterapijas kurss ir galā, mans izveseļošanās ceļš vēl būs ilgs, un katra diena jāpieņem tāda, kāda tā ir. Šis laiks mums ar Viljamu atgādināja, ka jābūt pateicīgiem par vienkāršam lietām, kuras daudziem šķiet tik pašsaprotamas. Vajag vienkārši mīlēt un būt mīlētiem,» pārliecināta ir princese. 
    Savu slimību pēc baumu viļņa princese Keita atklāja šogad martā. Viņa paziņoja, ka pievērsīsies veselības uzlabošanai un kādu laiku nepiedalīsies karaliskās ģimenes oficiālajā un publiskajā dzīvē. Briti ļoti gaidīja savas princeses atgriešanos, un nu tā notiks. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē