• Katy Tindemark ar miljonāru esot kopā mīlestības, nevis naudas dēļ

    Miljonāru dzīve
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Raidījumā «Slavenības. Bez filtra» vijolniece Katy Tindemark atklāj, ka attiecībās ar miljonāru Valēriju Barjeru viņu vieno mīlestība, nevis finansiālie ieguvumi. Neskatoties uz sabiedrības uzskatiem, ka šādiem pāriem nauda bieži ir galvenais faktors, Katy norāda, ka viņas jūtas ir īstas un balstītas uz dziļāku savstarpējo sapratni.

    «Es aprecējos ar savu pirmo vīru un mums ir kopīga meita. Mums bija viens papīrs, kurā norādīts – tas, kas ir viņa, paliek viņam, un tas, kas ir man, paliek man. Neviens nevienam nav neko atņēmis. Nav jau arī tā, ka mēs kaut ko dalījām. Kad mēs šķīrāmies, mums nebija ko dalīt, jo tas bija jau atrunāts. Mēs kopā audzinām meitu, kas dzīvo pie viņa. Kad es varu, es aizbraucu pie viņas vai ņemu viņu uz Latviju.

    Man liekas, ka tas ir vislabākais. Citādi sanāk tā, ka apprecies, lai pēc tam kaut ko sadalītu. Tāpēc mēs neprecamies, satiekos ar šo cilvēku tikai mīlestības dēļ. Man ir svarīga mīlestība un komforts attiecībās, lai justos droši un aizsargāta. Tas ir vajadzīgs sievietei un tajā nav nekā slikta. Nauda ir arī svarīga lieta, jo bez nauda mēs nevaram izdzīvo,» stāsta Katy Tindemark. 

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē