• Katrīne Vasiļevska par šķiršanos no hokejista Saulieša: Beigu beigās, kurš ir laimīgāks?

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Raidījumā «Kad viņas satiekas» viesojas TV personība un influencere Katrīne Vasiļevska. Sarunas laikā viņa aicināta atbildēt uz jautājumu, vai attiecībās iespējama cieņpilna šķiršanās. Katrīnei par šo tēmu ir atklāts viedoklis, jo pirms 4 gadiem viņa šķīrās ar savu meitu tēvu Kasparu Saulieti.

    Kā izrādās – cieņa no bijuša vīra puses ir bijusi pavisam maz.

    «Es prasīju grafiku, man pateica, ka nekāda grafika nebūs, jo jābūvē viņam sava dzīve. Viņam toreiz jau uzreiz attiecības izveidojās. Tad sanāk, ka viņš dzīvo un priecājas par dzīvi, bet man ir jāperas ar diviem bērniem. Beigu beigās, kurš ir laimīgāks? Tas, kurš visu atbildību uzņemas uz sevis!

    Šķiršanās iniciatore biju es. Tad, kad mēs beidzot izšķīrāmies, tad man bija tāds: «A, kas tagad notika? Mēs tiešām izšķīrāmies?» Tad nedēļu man tā sirsniņa trīcēja, bet tas bija mirklī, kas viņam parādījās meitene. Tikai pēc tam es sapratu, ka ne jau man viņu vajadzēja, bet tas bija tā: Paga, paga – viņš tak ir manējais!

    Nodrošināt es sevi varēju, bet man gribējās, lai bērniem būtu tas tētis. It kā viņš sākumā pat kaut kur bija – tagad viņa vispār nav!» stāsta Katrīne Vasiļevska.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē