• Katrīna Dimanta šokēta par ceļojumā redzēto: Tur pietrūka tikai cauruma grīdā!

    Personības
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    Ceļojumu šovā «Četri uz koferiem» kopīgā braucienā uz Albāniju devušās kolorītas personības – aktieris Mārtiņš Upenieks, dziedātāja Katrīna Dimanta, multimākslinieks Horens Stalbe un influencere Intrisha. Kā ierasts, viss gluži nenorit tā, kā to varētu vēlēties – jau pirmajās dienās starp šova dalībniekiem rodas pamatīgas nesaskaņas.

    Saulainajā Albānijā pienākusi diena, kad grupas vadītāja pienākumus uzņēmies Mārtiņš Upenieks. Viņš ir norezervējis naktsmītni, par kuru viedoklis ir visiem grupas biedriem. Mārtiņš ir atradis numuriņu kādā hostelī, kur vienā istabā jāguļ visiem četriem, kā arī jādala vannas istaba ar pārējiem hosteļa iemītniekiem.

    Mārtiņš atklāj: «Kad es piekritu šim braucienam, es rēķinājos, ka mēs varētu gulēt kaut vai siena gubā. Vajag ļauties. Uzticēties. Kad sāk to visu kontrolēt, tas ir diezgan kaitinoši…»

    Taču Katrīna Dimanta neslēpj savu sašutumu: «Ak, Dievs! Man pat laukos ir labāka vannas istaba! Kāds sakars! Tur pietrūka tikai caurums grīdā!»

    Vienīgais, kurš cenšas mazliet «kliedēt» nokaitēto gaisotni ir Horens, kurš paziņo, ka šajā vannas istabā taču viss ir ērti: «Viens var sēdēt uz poda, otrs mazgāties, bet trešais krāsoties vienlaicīgi. Mēs vairs nekavēsim vispār neko!»

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē