• Kareļins netaisās spēlēt aktiera Andra Bērziņa izreklamētajā izrādē. Kas atgadījies?

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    16. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Aktieris Andris Bērziņš ar skandālu šovasar pameta vasaras izrādes «Tobago!» komandu. Nu viņš gatavojas savai beneficei – vērienīgai izrādei, un kopā ar kolēģiem priecēšot skatītājus jau septembrī . Diemžēl viens no piesauktajiem aktieriem nebūt negrasās uzstāties kopā ar aktieri.

    Andris Bērziņš 21. septembrī ar vērienīgu izrādi uzstāšoties VEF Kultūras pilī. «Šajā īpašajā benefices izrādē godināsim izcilā aktiera un režisora karjeru, izbaudot aizraujošus priekšnesumus, kas atklās viņa talanta daudzveidību. No emocionāli piesātinātiem monologiem līdz jautrām un sirsnīgām dziesmām – šis būs vakars pilns ar māksliniecisku burvību un pārsteigumiem,» tiek solīts biļešu pircējiem.

    «Andra Bērziņa benefice aicina uz kopā sadziedāšanos ar aktiera dziedošajiem draugiem, tādiem kā Aija Dzērve, Gundars Grasbergs, Kristians Kareļins un citiem,

    kavējoties atmiņās par aktiermākslā pavadītajiem gadiem,» vēsta muzikālās izrādes apraksts. Diemžēl programmā pieminētais aktieris Kristians Kareļins nebūt negrasās kāpt uz skatuves kopā ar Bērziņu! Par to viņš zem pasākuma reklāmas feisbukā ieminējās jau pirms vairākām nedēļām, paskaidrojot – viņam vienā no reklamētajām izrāžu dienām ieplānots pavisam cits pasākums, un nemaz neesot solījies muzicēt kopā ar aktieri. Šis arguments gan netika sadzirdēts, un viņa vārds no reklāmām nav pazudis.

    «Hello! Varētu, lūdzu, mani izvākt no pasākuma apraksta?

    Man ar šo sarīkojumu nav ne mazākā sakara. Paldies!» jau atkal par sevi šonedēļ organizatoriem atgādina Kareļins. Pagaidām gan biļešu pircēji par izmaiņām netiek informēti.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē